MG Publishing

Romcomnibus – verhalenbundel

Lisette Jonkman vroeg op haar social media of er bloggers waren die de Romcomnibus wilden lezen. Uiteraard was ik erg benieuwd. Ik wil MG Publishing bedanken voor de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: Romcomnibus
Auteur: verschillende
Uitgever: MG Publishing
Epub
ISBN: 9789090348100

Korte samenvatting:

Het gevoel van vakantie, zwoele zomeravonden en de geur van zonnebrand: dat zijn slechts een paar ingrediënten van deze allereerste Romcomnibus. Negen heerlijk zonnige feelgoodverhalen van onder andere Lisette Jonkman, Susan Muskee, Astrid Slootweg en Martin Gijzemijter.

Verheug je je al op zonnige locaties en zinderende zomerliefdes?

Laat je rondleiden in Praag, eet een Summer Special op Terschelling en ontdek het Schotse dorpje Runlaighry. Zwijmel weg bij smakelijke romances op het strand of op het water, proef de lekkerste ijssmaken, knuffel met minischaapjes, stretch je lijf op een yogafestival en bezoek eens een datingcoach die haar beroep een wel heel warm hart toedraagt…

Kortom: de hoogste tijd om je zonnehoed op te zetten en je te installeren op een strandbedje, want deze verhalen wil je geheid in één keer uitlezen!

Wat vond ik ervan?:

Ik heb al wat verhalen mogen lezen van Lisette Jonkman en Susan Muskee. Dus alleen deze twee gaven mij al de doorslag om de bundel te lezen. Beide dames hebben de humor waarvan ik zo kan genieten in een feelgood.

Maar ik vind het ook leuk om nieuwe auteurs te ontdekken. Een kort verhaal laat je dan toch proeven van het geen die te bieden heeft. Dus vol goede moed aan deze bundel begonnen.

De cover laat me denken aan rondreizen. Lekker al mijn spullen in een busje stoppen en kijken waar we terecht komen. Heel leuk!
Deze bundel bevat negen verhalen. En ik kan je vertellen dat elk verhaal lekker zomers is en uniek. Ze lijken voor mijn gevoel geen van alle op elkaar. Wat ik prettig vind aan een bundel is dat je na het lezen van een verhaal kunt stoppen en het volgende verhaal weer kunt oppakken wanneer je daar zin in hebt. Het volgt elkaar niet. We lezen niet alleen verhalen van auteurs, maar ook van vijf winnaars van een schrijfwedstrijd. Ik kan je zeggen ze leggen de lat hoog, ik heb me enorm vermaakt.


Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *