Tinteling Romance

Ik daag je uit … – Ilsa Madden Mills

Ik kreeg de vraag via social media of ik wilde deelnemen aan de blogtour rondom ‘ik daag je uit’ van Ilsa Madden Mills. Na het lezen van de tekst was ik om, deze moest ik lezen. Ik wil Tinteling Romance dan ook bedanken voor de epub.

Gegevens van dit boek:

Titel: Ik daag je uit
Auteur: Ilsa Madden Mills
Uitgever: Tinteling Romance
Epub
ISBN: 1230003956120

Korte Samenvatting:

Stoere Sporter: Ik daag je uit…
Delaney Shaw: Wie is dit?

Het is een vreemd appje zo laat op de avond, maar het lijkt erop dat ‘Stoere Sporter’ precies weet wie zij is…

Delaney Shaw. Braaf. Houdt van kittens en Star Wars. Nieuwsgierig. Wat hij van haar wil? Eén nacht in zijn bed. Een onvergetelijke nacht, althans dat belooft hij. En zij krijgt dan de kans om erachter te komen wie hij is. Ze weet dat ze zijn aanbod beter kan afwijzen, maar het is Valentijnsdag en iets beters heeft ze op die dag toch niet te doen… Eén sexy en fantastische onenightstand later en ze weet wie hij is. Maverick Monroe. Bad boy. De meest getalenteerde footballspeler van het land. Als je het hem vraagt, dan. Jammer genoeg voor Maverick, datet Delaney geen sporters meer…

Wat vond ik ervan?:

‘Ken je dat moment waarop alles stopt en je volgende ademhaling het begin is van de rest van je leven?’ `pagina 9

We maken kennis met Maverick Monroe, de hottie van de universiteit en tevens een populaire footballplayer. Tijdens een feestje ziet hij Delaney meteen staan. Tijdens dit feest komen ze even met elkaar in aanraking en hun contact eindigt na een zoen.

Delaney is single na een relatie te hebben gehad met Alex, zij heeft het uitgemaakt met hem nadat ze hem heeft betrapt met een medestudent. Alex is ook een footballplayer en Delaney besluit ter plekke dat ze deze categorie jongens niet meer gaat daten.
Nu Maverick weet dat Delaney weer single is probeert hij met haar in contact te komen want hij is haar nooit vergeten. Hij wil Delaney beter leren kennen en daagt haar uit hem toe te laten.

Delaney is geen doorsnee type. Zij houdt van Star Wars, is heel braaf en heeft een zwak voor kittens. En ze gaat geen uitdaging uit de weg. Maar of ze de uitdaging van Maverick aangaat?

Dit verhaal laat zich vlot lezen. Vrij direct zit ik in het verhaal en dus in het kat en muis spelletje van Maverick en Delaney.
De cover van dit boek laat niet veel aan de verbeelding over. Maar ik kan je verzekeren dat dit verhaal meer inhoud heeft dan dat je in eerste instantie zou denken.

Er zit meer achter de hele houding en het doen en laten van Maverick. Naarmate het verhaal ga je hem steeds beter leren kennen en stiekem van hem houden. Aan Delaney kon ik me als lezer af en toe echt irriteren, ze komt soms over als een echt zeur. Maar gelukkig heeft dit de pret voor mij niet gedrukt en ben ik heel blij dat ik dit eerste deel in de uitdagers-serie van Ilse Madden Mills heb mogen lezen. En kijk dan ook zeker uit naar de delen die nog komen gaan.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *