Uitgeverij Zomer & Keuning

Kompas-serie 2 – Oostenwind – Brittainy C. Cherry

Ik heb het eerste deel van deze serie al mogen lezen voor Uitgeverij Zomer & Keuning. Ik was dan ook erg blij dat ik het tweede deel ook mocht lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Oostenwind
Auteur: Brittainy C. Cherry
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s paperback: 430
ISBN: 9789020544114

Korte samenvatting:

Tijdens een koude Halloween ontmoet Aaliyah een superheld: Connor Roe. Ze hebben een geweldige tijd, maar zien elkaar daarna niet meer. Tot Aaliyah twee jaar later de kans van haar leven krijgt: seniorredacteur worden bij een groot tijdschriftbedrijf. Ze moet alleen een interview zien te regelen met de meest begeerde vrijgezel van New York… Connor Roe. ‘Oostenwind’, deel 2 in de Kompas-serie van Brittainy C. Cherry, is net zo verslavend als het eerste deel ‘Zuidenwind’, en het is onmogelijk om niet verliefd te worden op Connor.

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Aaliyah en Connor. Beide hun eigen bagage. Ze komen elkaar op een Halloween nacht tegen. Brengen de nacht met elkaar door om elkaar daar los te laten en hopelijk in de toekomst weer eens tegen te mogen komen.

En of ze elkaar gaan tegen komen! Wanneer Aaliyah op een feest is van haar verloofde leert ze de zakenpartner van deze kennen, en wat blijkt het is Connor. Jaren later komen ze elkaar tegen en de vonk die ze toen voelden voelen ze nu opnieuw. Echter staat Aaliyah op het punt om te gaan trouwen.

We krijgen van beide personages een kijkje in hun leven. Zowel in het verleden als in het heden. Je leert ze kennen, elke tic die ze hebben, hun gekkigheden en hun karakter. Ik heb beide personages in mijn hart gesloten. Wat een fijne mensen. Voor mij zijn het echt twee mensen die het beste met iedereen voor hebben. Echte mensenmensen.

Echter worden ze ook met hun neus op de feiten gedrukt wanneer het even niet goed gaat. Beide staan dan voor een dilemma, het toelaten of niet? Wat moet je doen? En wat als de liefde je grootste raadgever is?

We krijgen ook te maken met de mensen om de hoofdpersonages heen. Damian bijvoorbeeld, een werknemer van Connor. Hij wordt een grafdelver genoemd, maar als je hem beter leert kennen ga je ook van dit personage houden.

Ik was al fan van het eerste deel in deze serie, maar dit tweede deel overtreft voor mijn gevoel. We kkrijgen in dit verhaal humor, liefde, vriendschap en doorzettingsvermogen te zien. Een boek dat zich makkelijk laat lezen door de fijne schrijfstijl. Ik kijk nu al uit naar het derde deel 😉

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *