Dutch Venture Publishing

Ho-Ho-Hopeloos verliefd – Wendy de Liefde

Ik mocht voor Dutch Venture Publishing meelezen in de blogtour rondom de roman van Wendy de Liefde. Ik wil de uitgever bedanken voor het digitale recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Ho-Ho-Hopeloos Verliefd
Auteur: Wendy de Liefde
Uitgever: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789493265356

Korte samenvatting:

Als Kato vlak voor kerst gedumpt wordt door Gideon en tegelijkertijd opa Coos – haar beste vriend – uit haar leven glipt, neemt ze een drastisch besluit. Ze boekt halsoverkop een vlucht naar Curaçao. Weg van alle familieverplichtingen en haar gesettelde vrienden – en zo dicht mogelijk bij haar lieftallige opa dankzij alle warme herinneringen aan hem die het eiland met zich meebrengt.

Dan vindt ze vlak voor vertrek bij het opruimen van haar opa’s spullen een brief. Een brief die haar reis naar paradijselijk Curaçao een hele andere wending zal geven…

Wat vond ik ervan?:

Kato wordt vlak voor kerst gedumpt door Gideon. Het kon op geen slechter tijdstip want haar allerbeste vriend, opa Coos glipt uit het leven weg. Na deze twee heftige gebeurtenissen neemt Kato een drastisch besluit. Zij boek een vlucht naar Curaçao, weg van alle hysterie tijdens de feestdagen en haar gesettelde vrienden. Deze vlucht boekt Kato omdat ze tijdens het opruimen van haar opa´s spullen een brief vindt. Deze brief zorgt voor een doel tijdens de reis, maar het universum heeft een ander plan in het verschiet.

Kato is een meid dat plezier ervaart in haar werk. Zij hoeft niet perse bakken vol geld te verdienen, al zou het dat wel makkelijker maken. Zij wil vooral de mensen die zij verzorgd een prettig moment op de dag bezorgen. Echter is dit niet wat de vader van Kato voor haar voor ogen had.

Dat zij met kerst niet thuis is valt dan ook bij zowel moeder als vader niet in het goede keelgat. Kris haar broer steunt zijn zus stilzwijgend. Kato gaat naar aanleiding van de brief die zij vindt op zoek naar iets op het eiland. De dagen die ze daar is staan vol van bezoeken en zoektochten om te bereiken waarvoor ze gekomen is.

Echter heeft Wendy er een leuke twist aan gegeven waardoor je als lezer naarmate het boek vordert een andere kijk gaat krijgen op wat er in het verleden is gebeurd en wat nu nog zorgt voor wat stroefheden in het gezin van Kato. Kato komt in het vliegtuig een knappe gast met zijn vrienden tegen en op het eiland zijn zij vaak in elkaars gezelschap. Dat er een vonk is tussen Kato en een van deze gasten is vanaf het eerste moment al voelbaar voor ons als lezers.

Een boek met een zoektocht naar antwoord op vragen. Een verhaal waarin je merkt dat door dingen te bespreken stukjes op een plaats vallen of je het er nu mee eens bent of niet. Een verhaal vol humor, romantiek en vriendschap. Een heerlijk verhaal zo voor de feestdagen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *