Uitgeverij Wensboeken

Zomerster – Wendy Louise

Ik zag de boeken van Wendy Louise vele malen voorbij komen op instagram en werd er steeds nieuwsgieriger naar. Na even contact met Wendy te hebben gehad en erna een mail te hebben gestuurd naar Uitgeverij Wens boeken had ik binnen korte tijd de boeken in huis met een persoonlijke krabbel van Wendy. Dankjewel!

Gegevens van dit boek:

Titel: Zomerster
Auteur: Wendy Louise
Uitgeverij: Wens boeken
Aantal pagina’s paperback: 191
ISBN: 9789082908749

Auteur:

Wendy Louise groeide op in Amsterdam en Spanje. Deze achtergrond vormt de ingrediënten van haar smeuïge schrijfstijl. Hollandse nuchterheid wordt op smaak gebracht met Spaanse passie, een goede scheut humor en een vleugje Mediterraan sentiment. Wendy Louise werd bekend bij het grote publiek dankzij de hit-roman ‘Ik wil jou(w) baby!’ (2018). November 2019 lanceerde e-boekengigant Kobo de eerste twee delen uit de Seizoenenserie, als Kobo Exclusive. Speciaal voor deze gelegenheid werd Wendy’s debuutroman, Zomerster (deel 1) in een herziene versie uitgegeven op 19 oktober 2019. Tegelijk met het langverwachte vervolg, Wintermaan (deel 2). April 2020 wordt het derde – en laatste – deel uit de Seizoenenserie, Lentezon, verwacht. In paperback en wederom als Kobo Exclusive e-boek. Al deze titels zijn als paperback en als e-boek verkrijgbaar via Bol.com. Wendy’s boeken zijn ideaal voor op vakantie of om bij weg te dromen tijdens gure winterdagen.

Korte Samenvatting:

Mandy Blokdijk ziet al haar dromen in duigen vallen.
Nadat ze haar toelatingsauditie voor de Academie voor Kleinkunst verknalt, breekt ze met haar jeugdliefde. Ze heeft geen idee wat ze nu met haar leven aan moet, totdat ze hoort over de animadores. Jonge mensen die sport, spel en shows verzorgen in hotels. Mandy vertrekt naar Mallorca voor een zomer vol theater, zon, zee en sexy Spanjaarden.

Tijdens de opleiding valt ze echter als een blok voor haar Duitse collega Johnny. Is hun relatie bestand tegen het hectische leven van een vakantie entertainer? Of is het toch de sensuele Spaanse paardrijdinstructeur Rafael die roet in het eten gooit?
Beleef samen met Mandy de zomer van haar leven gedurende haar tijd als Zomerster.

Cover:

De cover van dit boek doet lekker zomers aan. Ik vind het een vrolijke cover die ik zeker in de winkel op zou pakken.

Het verhaal:

Mandy verliest op een dag haar dromen. Ze verknalt haar auditie voor de KleinKust academie en ze maakt het uit met haar vriend.

Ze neemt een baantje aan als animadores in Spanje. Daar leert ze veel nieuwe mensen kennen. Waaronder Johnny en Rafaël. Welke van de twee is oprecht? En ziet Mandy de daadwerkelijke jongen?

Wat vond ik ervan?:

Wat een heerlijk boek! Dit leest zo lekker vlot. Wendy Louise heeft het bereikt om met heel veel humor deze roman te schrijven. Je wordt direct in het verhaal getrokken door de vlotte schrijfstijl van Wendy.

Ik heb daadwerkelijk hardop gelachen om sommige ‘gedachtes’ die Mandy had. De humor spat van iedere bladzijde af.

De personages in dit boeken worden goed uitgewerkt. Je kunt je een goed beeld van ze maken. Ook emoties worden in dit boek beschreven. Van de kriebels in de buik tot de gevoeligheid die hoofdpersonage Mandy ondervind door de gebeurtenissen om haar heen.

Vaak wordt gezegd dat een chicklit verschillende facetten moet bevatten en ik kan alleen maar beamen dat dit boek ze allemaal heeft. Verliefdheid, onzekerheid, vriendschap, jaloezie en liefdesverdriet. En een pluspunt want door de manier van schrijven voel je ze ook nog eens tijdens het lezen.

Leesfragment:

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden naar dit boek?
Lees dan zeker het inkijkexemplaar op bol.com

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *