AW Bruna Uitgevers

Moose Springs 3 – Droomuitzicht – Sarah Morgenthaler

Toen ik zag dat er een derde deel in de Moose Springs-serie kwam wist ik, deze wil ik weer lezen. Ik A.W. Bruna Uitgevers bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van het boek:

Titel: Droomuitzicht
Auteur: Sarah Morgenthaler
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina’s paperback: 368
ISBN: 9789400513211

Korte samenvatting:

De carrière van voormalig Hollywood-lieveling River Lane is bergafwaarts aan het gaan. Vastbesloten om een nieuwe start te maken, achter de camera dit keer, wil ze een documentaire opnemen over het pittoreske stadje Moose Springs, Alaska. Dat zou eenvoudig moeten zijn, maar de bewoners moeten niks hebben van River. Toch wil deze docu maken, en zichzelf bewijzen, wat er ook voor nodig is. Of welke berg ze hier (letterlijk) ook voor moet beklimmen.
Easton Lockett mag dan een goedmoedige reus zijn, hij weet het een en ander van survival. Als hij iedereen bij de les houdt, kan hij River en haar crew veilig over Mount Veil leiden. Maar dat blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. De natuur is wilder dan ooit, de cameraman is vastbesloten in een ravijn te belanden en de actrice is mooi, maar kent geen angst. Vallen voor River maakt zijn werk er niet makkelijker op, en hij weet niet hoe lang hij haar prachtige lach nog kan weerstaan. Als het weer omslaat en iedereen in gevaar komt, moet Easton alles uit de kast halen om de groep weer veilig thuis te krijgen… en om River ervan te overtuigen dat haar thuis bij hem is.

Wat vond ik ervan?:

De eerste kennismaking tussen Easton en River is er meteen een om van te smullen.

‘Stenen.’ De vrouw hees zich op de passagiersstoel en trok de sjaal voor haar mond weg. Ze fronste haar wenkbrauwen toen ze zijn ongelovige blik zag. ‘Wat nou?’
‘Dus u loopt langs de snelweg met een koffer vol stenen en dan denkt u dat ík gek ben?’

Vanaf het begin merk je dat Easton en River aan elkaar gewaagd zijn met hun humor en uitspraken. Maar ook zeker is er al vrij direct een soort aantrekkingskracht voelbaar.
De carriere van River is niet meer zoals hij was, ze is vastbesloten om een nieuwe start te maken en nu wel achter de camera. Ze wil een documentaire maken over Moose Spings, echt zijn ze daar niet zo blij met de extra aandacht die ze zullen krijgen door middel van deze documentaire. Toch is River vastbesloten. Ze gaat samen met Easton en haar team de Mount Veil beklimmen. Echter lijkt dit makkelijker gezegd dan gedaan en komen ze voor hete vuren te staan.

Het is weer heerlijk thuis komen in het stadje Moose Spings. We komen weer veel bekende personages tegen die we in de voorgaande twee delen hebben leren kennen. Ook lezen we vanuit hun verhaal weer verder en leren we deze ook beter te kennen. Zelfs bij sommige zie je een groei binnen een relatie.

Ik heb enorm genoten van de dialogen tussen Easton en River. Ze konden in het begin niet met maar ook niet zonder elkaar. Het heeft een tijdje geduurd voordat ze dat ook inzagen. En nog langer voordat ze er iets mee deden. Ik heb dit derde deel graag gelezen en ben benieuwd wat de bewoners van Moose Springs ons nog meer gaan brengen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *