De Crime Compagnie

Los geslagen – Saskia M.N. Oudshoorn

Uitgeverij De Crime Compagnie, de uitgeverij die garant staat dat ze fijne thrillers uitbrengen. Ik ontving van hen deze spannende roman. Ik wil ze bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Los geslagen
Auteur: Saskia M.N. Oudshoorn
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina´s: 314
ISBN: 9789461096791

Korte samenvatting:

Advocate Annemie zit niet lekker in haar vel, ze heeft net een belangrijke zaak verloren en haar relatie met haar man Frederik loopt stroef. Ze krijgt steeds meer moeite met de dingen die hij van haar verlangt. 

Wanneer de buurman hen samen met de andere buren uitnodigt in zijn zomerhuis op Ibiza, besluiten ze mee te gaan. Ook de knappe buurjongen Mees is van de partij en er begint iets te broeien op het zonnige eiland. Maar dan gaat het helemaal mis…

Wat vond ik ervan?:

We lezen in dit verhaal over Annemie. Zij is advocate maar zit niet zo lekker in haar vel. Ze heeft laatst een belangrijke zaak verloren en haar relatie met Frederik is ook niet rozengeur en maneschijn. En dan woont sinds kort ook nog haar invalide vader bij hun in . Het grootste struikelblok is dan toch wel Frederik. Hij verwacht en verlangt teveel van Annemie en zij kan dit niet altijd even goed opbrengen. Al gaat ze zichzelf iedere keer weer voorbij om toch maar te voldoen aan Frederik.
Tijdens een vakantie op Ibiza, georganiseerd door een buurman gaan alle alarmbellen af. Frederik gaat zijn boekje ver te buiten. Tijdens deze vakantie ontstaat er ook een klik tussen Annemie en haar buurjongen Mees.

Een spannend verhaal dat meteen door een cursief gedrukt perspectief op scherp wordt gezet. Je wilt direct weten wie deze persoon is en waarom ze die kwade gevoelens heeft. Gaandeweg het verhaal krijgen we heel veel informatie over het leven van Annemie en Frederik. Maar ook vanuit de vriendinnen van Annemie. Deze leiden op het laatst naar de ontbrekende puzzelstukjes waardoor het verhaal een mooie afronding krijgt.

Annemie maakt in dit verhaal een enorme persoonlijke groei door. Van een vrouw die maar ja en amen zegt en doet wat haar man haar opdraagt naar een vrouw die ook nee durft te zeggen en het heft weer in eigen handen neemt.

Zoals gezegd wordt: “Achter iedere voordeur schuilt een geheim”. Dat is in dit verhaal zeker van toepassing.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *