Gottmer Uitgevers

Bunnie vs Monkie – en de mensinvasie – Jamie Smart

Na het lezen van deel een van deze serie zijn Britt en ik enthousiast. Wij willen Uitgeverij Gottmer bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: En de mensinvasie
Auteur: Jamie Smart
Uitgever: Gottmer
Aantal pagina’s: 256
ISBN: 9789025777692

Korte samenvatting:

‘Bunnie vs Monkie en de mens-invasie’ is het tweede deel in een serie graphic novels over het chaotische en hilarische gevecht tussen Bunnie en Monkie. Sinds hij in het eerste stripboek met zijn raket neerstortte in het bos waar Bunnie en zijn vriendjes wonen, heeft Monkie alles op alles gezet om chaos te veroorzaken en opperheerser te worden. Bunnie het konijn, Wienie de eekhoorn, Big het varken, Le Vos, Actiebever en Metalen Arie hebben zo’n beetje genoeg van de knotsgekke plannen van Monkie en Stinkie de maffe uitvinder. In dit hilarische tweede stripboek in de reeks moeten ze het niet alleen opnemen tegen Stinkies knotsgekke uitvindingen, maar ook tegen een hele nieuwe indringer… mensen! Kunnen Bunnie en Monkie hun gevecht aan de kant zetten om het bos te beschermen?

Wat vonden wij ervan?:

Blij verrast waren wij toen we het tweede deel in deze graphic novels reeks op de deurmat vonden. Na deel een hebben we de twee hoofdpersonages Bunnie en Monkie leren kennen. En in dit deel gaan beleven we weer aardig wat avonturen met ze. Het gevecht tussen deze twee is lachwekkend. Monkie is ervoor gemaakt om chaos te creëren. En dit doet hij ook in dit deel weer naar hartenlust.

In dit deel hebben ze niet alleen te maken met de uitvindingen van Stinkie maar komt er ook een nieuwe uitdaging op hun pad namelijk; de mens. In dit boek draait het erom of Bunnie en Monkie hun eigen sores aan de kant kunnen zetten en samen het bos kunnen beschermen.

Een boek dat de hoofdpersonages laat inzien om je eigen dingen los te laten om zo samen te kunnen werken en daardoor naar een gezamenlijk doel te werken. En dat dit los laten van je eigen irritaties ook niet altijd even makkelijk gaat. Met vallen en opstaan krijgen ze een levensles geleerd.

De fantasie in dit tweede deel doet niet onder voor het eerste. We hebben kostelijk gelachen en dat maakt het samen lezen van dit boek weer heel leuk.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *