Gottmer Uitgevers,  Uitgeverij Gottmer

Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap! – Jamie Smart

Toen Britt en ik zagen dat het derde deel van Bunnie vs Monkie uitkwam waren we enthousiast. Wij willen Gottmer Uitgevers bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Bunnie vs Monkie en het doemgenootschap!
Auteur: Jamie Smart
Uitgever: Gottmer
Aantal pagina´s: 253
ISBN: 9789025778200

Korte samenvatting:

Sinds de komst van Monkie is het geen dag rustig geweest in het bos van Bunnie en zijn vriendjes. Dankzij Monkie de aap en het geniepige, geniale stinkdier Stinkie moeten de pluizige bosdieren het dit keer opnemen tegen een enorme robotwalvis, een biggenkanon, een gloednieuwe slechterik en… het letterlijke einde van de wereld! Kunnen Bunnie en co het kwaad tegenhouden?
‘Bunnie vs Monkie’ is een krankzinnig grappige serie strips van de Britse auteur en illustrator Jamie Smart. De avonturen van Bunnie en Monkie zijn te lezen in compacte graphic novels. Laat dit maffe duo en hun vriendjes je hart veroveren met hun bizarre plannen om het bos te beschermen en de wereld te veroveren!

Wat vonden wij ervan?:

Vanaf het eerste deel zijn wij fan van deze graphic novels. Vanaf dat Monkie voet heeft gezet in de wereld van Bunnie krijgen we de leukste avonturen voorgeschoteld. Niet alleen leuke maar ook gekke en grappige. Iedereen opnieuw is het weer de vraag wat we te lezen krijgen.

In dit derde deel moeten de dieren vooral voor zichzelf opkomen. Er voor elkaar zijn en de handen ineenslaan om samen het kwaad te bestrijden. Hele mooie lessen voor de jonge lezers waarvoor deze boeken bedoeld zijn.

De illustraties zijn mooi van kleur. Deze worden ook aangepast aan de emotie van het verhaal heb ik het idee. Want als het echt heel spannend wordt lijken de platen ook donkerder te worden. Als het grappig en leuk is worden er vooral lichte vrolijke kleuren gebruikt.

Dit derde deel bevat monsterviooltjes en dat is toch wel het favoriete hoofdstuk van Britt. We kennen viooltjes allemaal als lieve bloemetjes. In dit verhaal ontpopt het zich tot een monster. Zo leuk!

Zoals je leest hebben we ook van dit deel weer genoten en kijken we uit naar het volgende. Een leuke serie met verhalen voor ieder wat wils. En zelfs nog leuk voor ons als ouders.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *