Hamley Books

Luna 2 – Het volk van de Jaguar – Lies Vervloet

Na het lezen van het eerste deel van Luna was ik enorm benieuwd naar het vervolg. Ik wil Uitgeverij Hamley Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Luna ~ het volk van de jaguar
Auteur: Lies Vervloet
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina´s: 298
ISBN: 9789464510089

Korte samenvatting:

Luna is op de vlucht. Haar bestemming: het Amazonewoud. Ze hoopt dat ze daar veilig zal zijn en dat haar krachten er zullen groeien. Maar alles loop mis. Rampspoed en tegenslag volgen elkaar op en het noodlot lijkt haar te achtervolgen. Luna glijdt steeds dieper weg in de ellende. 

Dan duikt opeens de mysterieuze Wayra op die haar meeneemt naar zijn dorp. Al snel beseft Luna dat de bewoners iets voor haar verbergen. Maar wanneer ze de geheimen van het dorp begint te ontrafelen, komt ze oog in oog te staan met een groot gevaar…

Wat vond ik ervan?:

We beginnen dit verhaal waar we het eerste deel gestopt zijn. Luna is op de vlucht. Ze hoopt dat ze in het Amazonewoud veilig is en dat op deze plek haar krachten zullen groeien. Maar het vergaat Luna niet zoals ze had verwacht.

In dit young adult avontuur kijken we mee met Luna. In het Amazonewoud wordt ze opgevangen door Wayra en zijn volk. Zij willen haar helpen haar krachten verder te ontwikkelen. Echter gaat het allemaal niet snel genoeg voor Luna, zij voelt voornamelijk woede en wil wraak nemen. Door dit gevoel duurt het alleen maar langer om contact te krijgen met de bewoners en haar innerlijke kracht. Ik kan als lezer wel echt genieten van haar koppigheid.
Wanneer Luna een mysterieuze ontdekking doet brengt ze niet alleen zichzelf maar ook de mensen om haar heen in gevaar.

Een fantasierijk verhaal waar je als lezer bij moet blijven. Er gebeurd een heleboel, dit zorgt er wel voor dat je als lezer je moet geven aan dit verhaal. Dit tweede deel laat zich weer makkelijk lezen. De schrijfstijl van Vervloet neemt je mee in deze magische wereld. Ik ben dan ook enorm benieuwd naar naar het slot deel in deze trilogie.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *