SVM Publishing

Ivy Years 2 – Ieder zijn geheim – Sarina Bowen

Ik mocht voor uitgeverij SVM Publising dit tweede deel in de Ivy Years serie lezen. Na het lezen van deel 1 was ik benieuwd naar dit deel. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Ivy Years 2 – Ieder zijn geheim
Auteur: Sarina Bowen
Uitgever: SVM Publishing
Aantal pagina’s paperback: 238
ISBN: 9789493030664

Korte samenvatting:

Zou je de liefde van je leven kunnen opgeven om het kind dat van je afhankelijk is te redden?

Vroeger was ik net als de andere Harkness ijshockeyspelers. Ik maakte me alleen zorgen over de volgende wedstrijd of het volgende feestje. Maar dat veranderde allemaal de dag dat ik verantwoordelijk werd voor mijn kleine zusje. Alleen door Lucy verborgen te houden en me gedeisd te houden, zullen we dit jaar overleven.

Maar dan ontmoet ik Scarlet, die me ziet als meer dan een steratleet of een feestbeest. Ik val hard voor haar. Maar ook zij wordt gevolgd door duisternis. Als haar verleden aan het licht komt, zo ook de vreselijke waarheid: ik kan niet iedereen redden. Maar ik zal nooit stoppen met proberen.

Wat vond ik ervan?:

Scarlet heeft het moeilijk. Zo ontvlucht haar leventjes thuis en gaat met een andere naam op kamers en begint een nieuw leven. Maar wanneer ze dan verliefd wordt valt het niet altijd mee om de leugens vol te houden.

Bridger kennen we al van het eerste deel. In dit deel leren we hem nog beter kennen en ook de last die hij mee draagt. Ik kan alleen maar zeggen wat een verstandige, sterke jongen. Ik heb in dit deel heel erg met hem te doen gehad.
Bridger en Scarlet vinden elkaar, maar ook verliezen ze zich in elkaar. Ze zijn zo met de ander bezig dat ze even niet aan de werkelijkheid hoeven te denken. Totdat er iets gebeurd in het leven van Bridger dat alles op zijn kop zet.

Een mooi verhaal waarin je als lezer geniet van de opbloeiende liefde tussen Scarlet en Bridger. De liefde tussen broer en zus maar ook vriendschappen die dieper gaan dan je zou verwachten. Een boek dat ik niet aan de kant kon leggen. Het verhaal is lekker luchtig geschreven en laat zich makkelijk lezen. Het enige puntje dat me stoorde aan dit boek dat sommige woorden niet goed gesplitst worden.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *