Uitgeverij Volt

Nu of Nooit – J.A. Redmerski

Ik zag dit boek voorbij komen bij Uitgeverij Volt en was meteen geïnteresseerd. De titel zorgt er meteen voor dat ik me afvraag wat nu of nooit? Ik wil Uitgeverij Volt dan ook bedanken voor het verzenden van dit recensie- exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Nu of nooit
Auteur: J.A. Redmerski
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 383
ISBN: 9789021420158

Auteur:

JA (Jessica) Redmerski is een bestsellerauteur van de New York Times , USA Today en Wall Street Journal , internationale bestseller en prijswinnaar, die met verschillende genres jongleert. Ze begon met zelfpublicatie in 2012 en later, met het succes van THE EDGE OF NEVER, tekende ze bij Grand Central Publishing / Forever Romance. Haar werken zijn vertaald in meer dan twintig talen.

Jessica is een hybride auteur die, naast het werken met een traditionele uitgever, ook in eigen beheer blijft publiceren. Haar populaire misdaad- en suspense-serie, In the Company of Killers , is voor televisie en film geselecteerd door acteur en model William Levy.

Korte Samenvatting:

Camryn Bennett dacht dat ze haar leven op een rijtje had. Maar toen ging alles mis. Camryn is vastbesloten positief te blijven en door te bijten. Na een avond in een hippe club die een onverwachte wending neemt, besluit ze om alles achter te laten en opnieuw te beginnen.
Ze stapt in een bus, gewapend met alleen een telefoon en een tas met een paar essentials. Ze heeft geen idee wat ze eigenlijk zoekt – ze weet alleen dat ze zo ver mogelijk weg wil. Wat ze vindt is Andrew Parrish. Door Andrew ontdekt Camryn een hele andere kant van zichzelf, en hij maakt de roadtrip een stuk wilder en spannender. Maar net als Camryn is ook Andrew ergens voor op de vlucht. Zullen zijn geheimen ze dichter bij elkaar brengen, of alles kapotmaken wat ze hebben opgebouwd?

Wat vond ik ervan?:

Camryn heeft het even helemaal gehad na alles wat ze mee heeft gemaakt. Ze koopt een busticket en vertrekt naar een onbekende bestemming. In de bus komt ze in contact met Andrew. Deze is op weg naar zijn stervende vader. Ze raken met elkaar in gesprek..

Dit verhaal heeft me direct te pakken. Je merkt dat er iets is tussen Cam en Andrew. Dit is vanaf het begin heel goed voelbaar voor de lezer.

Beide personages hebben het een en ander meegemaakt in hun leven wat ze maakt tot de mensen die ze nu zijn. Ik kan je verzekeren dat er niets overgeslagen wordt en wat zijn het dan nog sterke mensen zeg.

De cover past heel goed bij het genre van dit boek. Een koppel voorop elkaar aanrakend. Zeker een die bij New Adult past. Goed gezocht.

Wat mij in deze New Adult opvalt is dat de seksscènes die toch wel bekend staan in dit genre pas later in het verhaal naar voren komen. Je maakt eerst goed kennis met beide personages en er wordt ook dieper ingegaan op de struggles van ze. Waardoor het boek meer diepgang heeft dan ik in eerste instantie verwachte.

Je wordt meegenomen op een reis waar de hoofdpersonen hun eigen problemen een plek proberen te geven met de steun van de ander.
Aan het einde van het verhaal heeft Redmerski een verrassing in petto die je als lezer niet ziet aankomen en waardoor je weer met beide voeten op de grond staat. Zeker een aanrader in dit genre.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *