Uitgeverij Volt

De jacht – Elle Kennedy

Ik zag bij Uitgeverij Volt een nieuwe titel van Elle Kennedy voorbij komen. Ik wil ze dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar van ‘de jacht’ die ze me toegestuurd hebben.

Gegevens van dit boek:

Titel: De jacht
Auteur: Elle Kennedy
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 365
ISBN: 9789021419152

Auteur:

Elle Kennedy is een Canadese bestsellerauteur van hedendaagse romantiek en romantische spanning. Ze heeft boeken gepubliceerd bij Harlequin Enterprises, New American Library, Berkley en Entangled Publishing. Ze ontving haar B.A. in het Engels van de York University in 2005.

Korte samenvatting:

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:
– Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
– Zijn beste vriend is verliefd op me.
– En ik woon met hem in één huis.
Dat maakt op zich niet uit – ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons.
Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden…

Wat vond ik ervan?:

Dit verhaal laat zich weer enorm lekker lezen. Kennedy weet haar manier van schrijven vast te houden waardoor je weet dat wanneer je een boek van haar vast hebt je even weg kunt zwijmelen.

We worden in het leven gezogen van Summer en Colin. En wat ze zeggen kloppen. Tegenpolen trekken elkaar aan. Op geen enkele manier lijken ze dingen te delen, maar waarom blijven ze elkaar dan zo aantrekken? Een heerlijk kat en muis spel in dit verhaal van Elle Kennedy.

Wederom een heerlijke new adult die zich makkelijk laat lezen. Ik kijk alweer uit naar het nieuwe verhaal van haar hand.
In dit verhaal komen ook andere thema’s aan de orde waardoor het niet alleen een luchtig verhaal is dat je leest. Je leest over grensoverschrijdend gedrag, leerproblemen en scheiding.

Een verhaal dat me nieuwsgierig maakt naar de rest van de serie.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Eén reactie

  • Geja

    Ik heb nog niet zo lang geleden young aldult boeken ontdekt, hoewel ik al 46 jaar ben, haha.
    Aan de hand van je beschrijving ben ik wel nieuwsgierig geworden naar dit boek.

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *