Best of Young Adult,  Best of Young Adults,  Uncategorized

10 truths en een dare – Ashley Elston

Deze titel wekte bij mij nieuwsgierigheid op. Ik wil Best of YA bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: 10 truths en een dare
Auteur: Ashley Elston
Uitgever: Best of YAbooks
Aantal pagina’s paperbacK: 238
ISBN: 9789000376407

Korte samenvatting:

Olivia staat op het punt om af te studeren, wanneer ze erachter komt dat ze één onderdeel van haar studie nog niet heeft afgerond. Vrijwilligerswerk bij een plaatselijk golftoernooi zou haar uit de brand moeten helpen om ervoor te zorgen dat ze nét op tijd alles in orde heeft. Ze moet er dan alleen wel voor zorgen dat ze dit geheimhoudt voor haar grote nieuwsgierige familie die via een app ook nog eens elke stap kan volgen die Olivia zet. Gelukkig kunnen de andere leden van het Fab Four-team Sophie, Charlie, en Wes, haar helpen dit geheim te bewaren. Wat kan er nog gebeuren nu Olivia’s partners in crime ook nog eens een goed plan hebben? Of schoppen de golfers en die knappe, maar vooral onbereikbare jongen toch haar hele plan in de war?

Wat vond ik ervan?:

Dit is niet mijn eerste boek van deze auteur. Ik was dan ook zeer benieuwd of dit boek me zou bevallen. Olivia staat op het punt om af te studeren. Alleen komt ze er last minute achter dat haar studie niet volledig afgerond kan worden daar er een onderdeel niet compleet is. Ze moet vrijwilligerswerk gaan doen bij het plaatselijke golftoernooi. Ze moet dit echter wel geheim houden voor haar familie, wat dit zou haar ondergang kunnen betekenen. Gelukkig kan ze altijd rekenen op Sophie, Charlie en Wes. Wat kan er gebeuren met dit plan waarbij haar vrienden haar helpen?

Een fijn weglees boek. Waar voor mijn gevoel wel een beetje de diepgang in verloren ging. De gebeurtenissen volgen elkaar vrij snel waardoor er een enorme vaart in het verhaal zit. Vooral de periodes die we mogen lezen waarin Olivia op het golftoernooi bezig is zijn voor mij de stukken waar ik het gevoel heb dat er meer in had kunnen zitten. We leren ook veel personages kennen in dit verhaal waardoor ik soms wat moeite had ze uit elkaar te kunnen houden. Het was geen slecht boek maar voor mijn gevoel ook geen must-read helaas.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *