Uncategorized

Brenda Park – Kerstvlucht – Nan Adams

Ik mocht voor Nan Adams deze tweede cozy crime lezen. Ik wil haar dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Kerstvlucht
Auteur: Nan Adams
Aantal pagina’s: 138

Korte samenvatting:

Brenda Park is lifestylecoach en schrijfster.
Door haar werk komt zij niet alleen op bijzondere plaatsen,
maar ook in bizarre situaties terecht.

Deze keer vliegt Brenda naar Londen
Om kerst te vieren met haar vriendin Juul.
Maar dat gebeurt om de dooie dood niet!

Wat vond ik ervan?:

Dit is het tweede deel in de Brenda Park reeks die ik mag lezen. Het eerste deel vond ik erg fijn, de mix van liefde en crime. Echt een goede combi.
In dit tweede deel gaat Brenda voor de kerstdagen naar haar vriendin Juul. Zij strandt echter wegens vertraging op de luchthaven. Hier ontmoet zij drie mannen waarmee ze de vertraging goed doorkomt. Echter aan boord valt een van deze mannen dood om. Alles hieromheen voelt mysterieus.

Nan weet de mannen leuk neer te zetten. Brenda heeft direct een aantrekkingskracht naar een van deze mannen. En ze besluiten de dag samen door te brengen. Zij voelt zich op haar gemak bij deze man en wil vanwege het verleden zich ook wat meer los voelen als ze met een man samen is. Echter blijkt ze niet met haar neus in de boter te vallen. Deze man blijkt niet te zijn wie ze denkt dat ie is.

Wederom voelt de combinatie van liefde en crime weer erg fijn. Brenda weet zich altijd wel te positioneren wanneer zij denkt dat er iets niet pluis is. Een sterk karakter is deze vrouw. Ik heb enorm genoten van dit tweede deel en kijk al uit naar het derde.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *