Zomer & Keuning

Droom van mij – Jennifer L. Armentrout

Ik zag bij Uitgeverij Zomer & Keuning deze novelle van Jennifer L. Armentrout voorbij komen. Ik heb enorm genoten van de ‘Wacht op mij- serie’ dus ik had meteen interesse in dit boek. Ik wil ze dan ook bedanken voor het verzenden van dit exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Droom van mij
Auteur: Jennifer L. Armentrout
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina’s paperback: 143
ISBN: 9789020535679

Auteur:

Jennifer Armentrout (1980) is een Amerikaanse bestsellerauteur die onder het pseudoniem J. Lynn internationaal doorbrak met de  New Adult ‘Wacht op mij’-serie. Onder haar eigen naam schrijft ze ook YA-boeken (zowel stand alones als series in de subgenres fantasy, science fiction en contemporary) en volwasseneromans. 

Korte Samenvatting:

Abby wordt teruggeworpen naar haar tienerjaren als ze plotseling oog in oog staat met Colton Anders. Als jong meisje keek ze vaneen afstandje naar hem op school en zwijmelde ze weg bij deze knappe jongen. Nu is ze 28 jaar. Ze is ouder en wijzer – denkt ze. Bovendien is ze in shock omdat ze een moord heeft gezien en is ze volledig gefocust op haar werk. Aan relaties doet ze niet meer sinds haar man Kevin op tragische wijze om het leven is gekomen.
Maar dan is daar Colton. Hij leidt het onderzoek naar de moord waar zij getuige van was en zo brengen ze steeds meer tijd met elkaar door. Abby komt erachter dat ze nog steeds in staat is om van een man te dromen. Of ze ook meer kan dan dat, betwijfelt ze echter. Colton daarentegen gaat er helemaal voor.

Cover:

De cover laat een man en vrouw zien. Een vrouw die een man op zijn wang kust. Een leuke cover als je het mij vraagt voor een New-adult boek. Ik zou dit boek sowieso in de boekhandel oppakken.

Het verhaal:

Abby is getuige van een moord. Wanneer zij uit haar shock is en op het politiebureau is staat zij na jaren oog in oog met haar crush van de middelbare school Colton Anders.
Abby is wat terughoudend in het krijgen van een relatie, daar zij druk is met werk en nog niet aan een man toe is. Haar echtgenoot is omgekomen tijdens een ongeluk. En Abby heeft sindsdien niemand meer gehad.
Maar Colton is duidelijk in wat hij wilt. Hij wilt Abby. Komen ze samen?

Wat vond ik ervan?:

Ik zat direct in het verhaal. Abby wist me meteen te pakken. Het verhaal laat zich vlot lezen. Maar dat is wat ik gewend ben van Armentrout.

Ik had zeker een verwachting bij deze novelle na het lezen van de ‘wacht op mij’- serie. Deze verwachting is zeker goed gekomen. Ik waan me weer in de wereld die Armentrout schetst.

Een novelle is niet zo gedetailleerd als een gewoon boek, maar dat mag de pret niet drukken. De personages worden goed beschreven en ik kan me een goed beeld maken van waar ze zijn. Bij sommige personages spatten de vonken van de pagina’s af.

Deze new adult bevat weer de nodige steamy scenes. Deze weet Jennifer goed neer te zetten. Deze scenes zijn vaak wat voorspelbaar, maar dat maakt het lezen van dit verhaal niet minder leuk.

Met dit boek weet Armentrout me weer te betrekken bij haar verhaal. Het laat zich lekker vlot lezen en is een leuke aanvulling op de ‘wacht op mij’- serie.

Leesfragment:

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden naar dit boek?
Lees dan zeker het inkijkexemplaar op bol.com

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *