Anne May

Liefde zonder tijd – Anne May

Toen ik zag dat er in de Liefde zonder-serie van Anne May een nieuw deel kwam was ik meteen enthousiast. Voorgaande delen gingen er bij mij goed in, wauw! Ik wil Anne May dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar dat ze me heeft laten toekomen.

Gegevens van dit boek:

Titel: Liefde zonder tijd
Auteur: Anne May
Aantal pagina’s paperback: 266
ISBN: 9789464432480

Korte samenvatting:

Ben en Maddy staan niet alleen op het punt internationaal door te breken met de rockband Rebellion, ze hebben ook besloten om eindelijk voor elkaar te kiezen. Een noodlottig ongeval verandert hun levens echter voorgoed en Maddy blijft met lege handen achter, terugkijkend op een tijd vol gemiste kansen en onuitgsproken liefdesverklaring. Of toch niet?

Tien jaar eerder stapt Ben ‘per ongeluk’ het huis van Maddy binnen. Hij is helemaal niet van plan om auditie te doen voor een rockband, maar Maddy weet hem over de streep te trekken. ZOnder dat hij het gevoel kan benoemen, weet Ben dat Maddy de meest bijzondere persoon is die hij ooit heeft ontmoet.

Liefde op het eerste gezicht, maar wat mijn hart voelde, kenden mijn ogen nog niet.

Zodra Ben zich voorstelt, weet Maddy het zeker: dit is liefde op het eerste gezicht. Maar hoe kan een ander verliefd op jou worden als je nog niet weet wie je bent? Durft Maddy zichzelf te worden door Bens onvoorwaardelijke liefde, of verliezen ze zich in de tijd die ze niet hebben?

Een ontroerend verhaal over de liefde die de tijd noodgedwongen overstijgt.

Wat vond ik ervan?:

We lezen in dit deel over Ben en Maddy. Ze zijn al een hele tijd bevriend en merken dat er voor de ander toch wel meer in zit dan alleen het vriendschappelijke aspect. Echter komen ze er beide niet vooruit waardoor ze in dit boek toch wel geruime tijd om elkaar heen draaien.

Waar ik in de voorgaande boeken van May meteen een connectie had met de hoofdpersonages, merkte ik dat ik er tijdens dit boek wat meer moeite mee had. Ik voelde de onzekerheid van Maddy enorm en dit kwam vaak enorm binnen. Het is niet dat ik niet weet wie ik ben of dat ik twijfel. Maar een zekere onzekerheid is bij eenieder wel bekend en dit personage draagt het ook echt uit. Ben ik daardoor minder van hem gaan houden? Absoluut niet!

In dit boek gaat het voor mijn gevoel voor het grootste gedeelte over dat Maddy niet goed weet wat hij nu is, een man of een vrouw. Of allebei? Of geen van beide? Ben probeert hem op iedere mogelijke manier te helpen. Echter worstelt Ben ook met zijn gevoel. Hoezo voelt hij wat hij voelt voor Maddy? En hoe gaan de mensen om hem heen reageren?

Maddy en Ben spelen samen in een band samen met Gideon en Sam. Zij zien allang wat de buitenwereld niet ziet en zinspeelt hier ook geregeld op. Maar zoals eenieder van ons weet kun je pas achter je gevoel aan als je daadwerkelijk weet wat je gevoel precies is. En die grote struggle maken beide hoofdpersonages door.

May weet wederom een thema aan te snijden waar menigeen zich niet aan waagt. Ik wil haar dan ook zeker complimenteren met het feit hoe ze de worsteling van Maddy heeft weten neer te zetten. Je voelt als lezer zijn ongemak en wat het doet met de persoon.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *