AW Bruna Uitgevers

Redwood Ridge 5 – Het begint met een vonk – Kelly Moran

Ik zag dat er een nieuw deel kwam van de Redwood Ridge serie. Ik wil A.W. Bruna Uitgevers bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: het begint met een vonk
AUteur: Kelly Moran
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina’s paperback: 256
ISBN: 9789400514041

Korte samenvatting:

Parker Maloney is de sheriff van het stadje Redwood. En hij is een van de weinige singles in de stad die het niet op een rennen zet als het zogenaamde drakentrio eraan komt – de O’Grady-dames die iedereen in Redwood schaamteloos proberen te koppelen. Parker vindt het niet erg om aan iemand gekoppeld te worden. Tenminste, totdat Maddie Freemont in Redwood verschijnt… zijn aartsvijand van de middelbare school. Zij is de enige die hem met slechts enkele woorden op de kast kan krijgen. Hij zou haar soms wel kunnen wurgen. Of kussen. Hoe dan ook, zolang ze maar haar mond houdt …

Wat vond ik ervan?:

Heerlijk om weer terug te zijn in Redwood Ridge, voor de vijfde keer mag ik terug keren in dit plaatsje waar de mensen elkaar helpen en waar de liefde groeit. Dat laatste is in dit deel niet anders. De O’Grady-dames hebben weer een tweetal in het vizier die ze aan elkaar gaan koppelen.

Waar we in de voorgaande delen al tegenpolen aan elkaar koppelen lijkt het in dit deel nog veel verder uit elkaar te staan. Parker en Maddie kennen zich van vroeger. Hij is altijd al de braverik geweest en Maddie was toch wel iemand die graag in de kijker stond en stond ze dat niet dan zorgde ze er wel voor dat ze gezien werd. En dit ging soms wel ten koste van iets of iemand. Niet alleen Parker maar ook de omgeving is wat huiverig als het op Maddie aan komt. Kan dit nog veranderen?

Wederom een verhaal dat zich makkelijk laat lezen. De inwoners kennen we al allemaal en dat maakt dat het voelt als thuiskomen. We lezen ook hoe het bij de eerdere hoofdpersonages verder verlopen is. Ik ben een enorme fan van deze schrijfster en haar verhalen en hoop dat er in de toekomst nog het een en ander mag komen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *