AW Bruna,  AW Bruna Uitgevers

Moose Springs 2 – Droomman – Sarah Morgenthaler

Na het lezen van deel een van deze serie was ik zeer benieuwd naar het tweede deel. Ik wil Uitgeverij AW Bruna dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Droomman
Auteur: Sarah Morgenthaler
Uitgever: AW Bruna
Aantal pagina’s paperback: 400
ISBN: 9789400513204

Korte samenvatting:

Lana Montgomery is alles wat het gemoedelijke stadje Moose Springs niet kan waarderen: een rijke socialite die denkt dat ze alles wel even kan veranderen. Maar Lana is vastbesloten om te bewijzen dat ze hier thuishoort. Zelfs als ze daarvoor haar hakken moet inruilen voor sneeuwlaarzen en op jacht moet naar een op hol geslagen eland. En echt, hoe moeilijk kan dat nou helemaal zijn? 

De laatste jaren zijn zwaar geweest voor Rick Harding, maar het wordt er niet makkelijker op nu zijn droomvrouw naar Moose Springs is verhuisd. Wanneer Lana hem per ongeluk raakt met een verdovingspijl, is het duidelijk dat ze wel wat hulp kan gebruiken – en wie weet… ziet ze hem dan voortaan wél staan. Als het Rick en Lana lukt om de dolle eland te vangen voor die het stadje verwoest, zouden ze wel eens de plek kunnen vinden waar ze thuishoren – samen. 

Wat vond ik ervan?

Dit voelde als een welkom thuiskomen in Moose Spings. De personages hebben we al leren kennen in het eerste deel van deze serie. Waardoor je je niet hoeft te verdiepen, het is alleen nu weer een beetje herkenning op doen. Maar zodra je de eerste pagina’s gelezen hebt dan zit je er weer helemaal in.

Dit deel lezen we vanuit Lana Montgomery. Zij is een drukke dame die samen met haar familie een miljoenenbedrijf runt. Maar wanneer het haar allemaal eventjes teveel wordt dan gaat ze voor de rust naar Moose Spings. Alleen nu heeft ze plannen voor dit dorp dat haar door de bewoners niet in dank worden afgenomen. Zij werkt echter hard om ook aan hen te laten zien dat ze het goed met ze voor heeft.

Rick is werkt in een van de cafeetjes die het dorp heeft. Alleen houdt hij zijn hoofd maar net boven water. Sinds hij zijn eerste blik op Lana heeft geworpen is hij verliefd. Die dame is een sprankeling in zijn leven. Het is grappig om te lezen hoe zowel hij als Lana aftastend zijn in wat ze voor elkaar voelen en stappen zetten naar elkaar toe.

Het verhaal is weer vlot geschreven en hierdoor fladder je door het verhaal heen. Echt heerlijk. Ik kijk dan ook alweer uit naar het derde deel.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *