Best of Young Adult

Royal Horses – De kroon en de droom – Jana Hoch

Na het lezen van het eerste deel van deze serie was ik enthousiast. Ik wil Best of YA bedanken voor dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: De kroon en de droom
Auteur: Jana Hoch
Uitgever: Best of YA / Van Goor
Aantal pagian´s: 362
ISBN: 9789000378180

Korte samenvatting:

Paparazzi, flitsende camera’s, schandalen – Grace’ leven staat van de ene op de andere dag op zijn kop. En daar is er maar één schuldig aan. Edward. Of liever: prins Tristan. Grace voelt zich nog steeds verraden door zijn leugens. Waarom heeft hij haar niet verteld wie hij werkelijk is?

Maar wanneer Edward voorstelt om samen de pers te ontvluchten, kan Grace geen nee zeggen. Vooral omdat haar hart nog steeds sneller gaat kloppen als ze Edward met de paarden aan het werk ziet. Of als hij haar op die bepaalde manier aankijkt… Maar is Grace echt klaar om zijn wereld in te stappen?

Wat vond ik ervan?:

Grace haar leven draait van de een op de andere dag 180 graden. Haar leven verandert en dat komt alleen maar door Edward, of te wel Prins Tristan. Grace is nog steeds ontzettend kwaad op hem, door de leugens die hij haar voorgehouden heeft.
Samen met Edward vlucht ze van de paparazzi en de bijbehorende flitsende camera´s. Wat haar het meest verbaasd is dat ze nog steeds hartkloppingen krijgt van Edward. En al helemaal als ze ziet hoe hij met de paarden werkt.

In dit deel van de Royal Horses gaan we verder waar we in het eerste deel gestopt zijn. Grace en Edward komen elkaar bij toeval weer tegen. De chemie tussen de twee is er nog steeds en misschien nog wel meer nu. Wanneer de twee elkaar aankijken lijkt het wel alsof ze in vuur en vlam staan. Dit tweede deel weet me weer helemaal in haar ban te houden. Ik wil weten of het Grace lukt om in de wereld van Prins Tristan te treden? Ze is toch maar een gewoon meisje die nu eenmaal van een prins houdt.

De personages die op de Caverley Green stallen wonen komen ook in dit deel weer aan bod. En dat voelt als een echt thuiskomen. Grace wordt weer met open armen opgevangen en voelt zich thuis tussen deze mensen en de paarden.

Net zoals het voorgaande deel is dit boek lekker vlot geschreven en leest het makkelijk weg. Zowel Prins Tristan als Grace groeien in dit boek en komen erachter wat ze echt willen. Echter moeten daar de nodige obstakels voor getrotseerd worden.
Ik kijk dan ook enorm uit naar het volgende deel in deze serie!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *