Best of Young Adult,  Best of Young Adults

Mijn nacht met Vedder – Buddy Tegenbosch

Ik mocht dit boek lezen voor Best of YA. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Mijn nacht met Vedder
Auteur: Buddy Tegenbosch
Uitgever: Best of YA
Aantal pagina´s: 96
ISBN: 9789000376650

Korte samenvatting:

‘Ik wil ervoor zorgen dat ik niet vergeten word.’ Eigenlijk bedoelt Noor hiermee niet zichzelf, maar haar vader. is plotseling overleden en hoewel Noor hem ontzettend mist, merkt ze tot haar schrik dat ze soms een paar uur niet aan hem heeft gedacht. De angst om haar vader te vergeten wordt steeds groter. Dan klopt Vedder op haar slaapkamerraam. Hij neemt haar een nacht mee op zijn Harley en zorgt ervoor dat ze het verlies van haar vader letterlijk een plek kan geven. 

Mijn nacht met Vedder is het verhaal van twee jongeren die elkaar weten te vinden tijdens een nacht die ze nooit zullen vergeten.

Wat vond ik ervan?:

We leren in dit verhaal Noor en Vedder kennen. Noor haar vader is plotseling overleden en dit heeft een enorme impact op haar, ze is zelfs bang om haar vader te vergeten. Vedder is een jongen die enorm gesloten is, maar weet wel als een van de weinige door de opmerkingen van Noor heen te prikken. Op een nacht komt hij Noor halen om een onvergetelijke nacht met hem door te brengen.

Een verhaal dat lekker voort kabbelt. We gaan wat dieper in op Noor en hoe zij omgaat met het rouwen om haar vader. Vedder laat haar inzien dat zij haar vader niet zal vergeten, ze heeft mooie herinneringen aan hem en hij leert haar deze te koesteren.

Vedder is een onbereikbaar persoon. Noor denkt dat ze door zijn muurtje heen gebroken is deze nacht. Maar echter blijkt dit niet zo te zijn. Vedder heeft haar een onvergetelijke nacht geschonken maar ernaar lijkt hij van de aardbodem verdwenen.

Een korte young adult maar toch een volledig verhaal. We krijgen een goed beeld van Noor en hoe Vedder haar leert omgaan met haar verdriet.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *