Luitingh-Sijthoff

Alles op het spel – Tamara Haagmans

Ik lees graag de boeken van Tamara Haagmans en tot mijn grote vreugde mocht ik er in de maand juni wel drie in ontvangst nemen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van het boek:

Titel: Alles op het spel
Auteur: Tamara Haagmans
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Epub
ISBN: 9789024588916

Auteur:

Tamara (1980) is dol op lezen, schrijven, en alles dat met letters te maken heeft. Het enige waar ze echt heel slecht in is, is korte beschrijvingen over zichzelf schrijven. Zomer 2019 verschijnt haar feelgood bij Uitgeverij Luitingh-Sijthoff en voor een uitgebreide biografie kun je haar website bezoeken!

Korte Samenvatting:

Als Lily zich na een lange en zware periode van ziekte eindelijk weer goed voelt, zet ze alles op het spel om haar droom na te jagen en danseres te worden. En het lukt! Ze mag dansen in een videoclip. Haar ouders hebben hun bedenkingen, maar Lily laat zich niet uit het veld slaan. Al snel maakt ze kennis met Jim, de maker van de videoclip.

Hoewel Lily hem eerst een arrogante kwal vindt, ontstaat er al gauw een zinderende aantrekkingskracht tussen de twee. Maar Lily heeft een naar voorgevoel; ze voelt zich steeds zieker en de angst dat het weer helemaal mis is met haar gezondheid groeit. Wat als ze niet alleen moet stoppen met dansen, maar ook Jim in de steek moet laten? Durft Lily haar hart te volgen?

Wat vond ik ervan?:

In dit verhaal maken we kennis met Lily. Zij is in het verleden ziek geweest, nu het goed met haar gaat wil ze haar dromen achterna. Ze danst graag en ze mag gaan dansen in een clip! In deze tijd ontmoet Lily ook Jim, de maker van de videoclip. Maar Lily moet niks van deze gladjakker weten.

Wederom een heerlijk Tamara verhaal. Met de nodige humor. Maar in dit verhaal worden ook wel wat zwaardere thema’s aangesneden. Lily wil liever niet dat de mensen om haar heen weten dat ze ziek is geweest en weet dit goed verborgen te houden.

Het Lily en Jim verhaal is er een zoals de meeste. De een vind de ander maar niets. Maar uiteindelijk groeit er toch iets. Een heerlijk verhaal voor de feelgoodlezer.

Maar mijn god, Tamara schreef al naar me toen ze zag dat ik dit boek van haar aan het lezen was succes. Achteraf snap ik waarom. Wauw Tamara! Petje af, wat heb je me met dit verhaal weten te raken zeg. Een must read!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *