Meghan March,  Roman,  SVM Publishing

Genadeloze koning – Meghan March

Ik mocht voor het SVM publishing street team Genadeloze Koning van Meghan March lezen. Dit is het eerste deel van de Mount trilogie. Ik was erg benieuwd naar dit boek en heb me dus meteen in geschreven voor de blogtour.

Gegevens van dit boek:

Titel: Genadeloze Koning
Auteur: Meghan March
Uitgeverij: SVM publishing
Ebook

Korte Samenvatting:

New Orleans is van mij.
Je kent me niet bij naam, maar ik heb de touwtjes van alles wat je ziet in handen – en ook van alles wat je niet ziet.
Mijn invloed kent geen grenzen en mijn eisen worden altijd ingewilligd.
Er was geen goede reden voor me om geld te lenen aan een distilleerderij, een bijna failliet familiebedrijf,
behalve dat het me een fijn gevoel geeft dat ze daarom bij mij in het krijt staan.
Dat zíj daarom bij mij in het krijt staat
Ze weet niet dat ze mijn aandacht heeft getrokken.
Ze had beter op moeten passen.
Ik zorg ervoor dat ze van mij wordt.
En dan verslind ik haar met haar en huid.
Wie weet houd ik haar wel bij me.
Het is tijd voor haar om haar schuld in te lossen.
Keira Kilgore, je nieuwe eigenaar heet Lachlan Mount.

Cover:

De cover straalt donkerheid uit. Er staat een fles whiskey op afgebeeld met een glas waar wat whiskey in zit. Dit komt heel goed overeen met het verhaal. Daar een van de personages het distilleer bedrijf van haar familie runt.

Het verhaal:

De man van Keira heeft een lening afgesloten bij Mount. Nu de man van Keira verongelukt is wil Mount toch deze lening afgelost hebben. Keira kan kiezen of delen. Ze kan de schuld afbetalen of ze word eigendom van Mount. Ze wordt zijn bezit. Ondanks dat Keira er enorm tegenop ziet om het bezit van Mount te worden, laat ze dit toch doe. Daar zij niet het geld heeft om hem terug te betalen. Ze stemt in maar met verzet. Mount is erg gecharmeerd van Keira. Zij ondergaat onder verzet alle handelingen van Mount.

Wat vond ik van dit verhaal?:

De personages zijn goed beschreven. Je kunt je een goed beeld maken bij ze. Keira een stoere vrouw met een ijzeren wil en Mount een man die de wereld lijkt te hebben en dit ook uitstraalt. Ik vind new adult normaliter wel fijn om te lezen. Heb dan ook gesmuld van de 50tinten grijs trilogie. Maar voor mij is dit boek toch wel echt een tikkie te ver. Bij dit boek vond ik de tinten trilogie nog soft. En dan heb ik nu pas het eerste deel gelezen van deze trilogie. Begrijp me niet verkeerd, het is niet dat het verkeerd geschreven is. Maar ik vind dat er al vrij snel harde handelingen gedaan worden. En dat binnen de 2/3 dagen dat ze elkaar ‘kennen’. Ik vind dat ongeloofwaardig overkomen.  

Leesfragment:

Ben je na het lezen van mijn recensie nieuwsgierig geworden naar dit boek?
Lees dan zeker in het inkijk exemplaar op bol.com.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *