Uitgeverij Zomer & Keuning,  Zomer & Keuning

Verlies me.niet. – Laura Kneidl

Na het lezen van deel een van deze reeks heb ik toen deel twee uitkwam hem direct aangeschaft. Hij heeft al die tijd helaas in de kast gestaan. Maar nu ik van Uitgeverij Zomer & Keuning het derde deel gestuurd krijg heb ik deel twee gepakt om te lezen.

Gegevens van dit boek:

Titel: Verlies me.niet.
Auteur: Laura Kneidl
Uitgever: Zomer & Keuning
Aantal pagina´s: 448
ISBN: 9789020535860

Korte samenvatting:

Na de grote cliffhanger in Raak me. Niet. gaat het verhaal van Sage en Luca meteen verder in Verlies me. Niet. Sage is nooit echt gelukkig geweest tot ze Luca leerde kennen. Door hem durft ze zich open te stellen voor het leven, en voor de liefde. Maar dan wordt ze ingehaald door haar verleden. Sage durft Luca niet in vertrouwen te nemen. Hoe kan hij ooit van haar houden als er zoveel tussen hen in staat? Ze neemt steeds meer afstand van Luca, maar hij geeft niet zomaar op …

Wat vond ik ervan?:

We beginnen dit verhaal waar we het eerste deel gestopt zijn. Sage heeft haar afstand genomen van Luca. Het leven van Sage is niet makkelijk geweest, dat hebben we in het eerste deel beetje bij beetje vanuit Sage meegekregen. De personages die voorbij komen kennen we al vanuit het vorige boek. Ik merk dat, ondanks dat het even geleden is dat ik het vorige boek las, ik vrij snel weer in het verhaal zat. De personages voelde weer vertrouwd.

Sage heeft Luca op een afstand geduwd en probeert haar leven weer vorm te geven. Ondanks het grote gemis, lukt dit haar aardig. Ze werkt ook nog steeds aan haar angst en ondanks dat het financieel niet lekker gaat, vind ze hier ook een oplossing voor. Voor mijn gevoel is ze goed bezig op alle vlakken, al blijft het verlangen naar Luca hevig aanwezig.

Wanneer het verleden van Sage weer om de hoek komt, is daar Luca die haar helpt. Voorzichtig zoeken ze weer toenadering, maar ze blijft op haar hoede. Want Luca kent niet haar hele geheim en dat is iets wat ze zo wilt houden. Helaas wanneer dan letterlijk het verleden voor de deur staat, breekt Sage en is ze open en eerlijk.

Maar ook het verleden van Luca komt een kijkje nemen. Zijn moeder komt haar gebruikelijke manier het leven van April en Luca weer binnen. En dan is daar Sage die zegt wat er gezegd moet worden. Een tweede deel dat zich weer lekker laat lezen. Je omringt je weer met de personages die al bekend zijn. Ze ontwikkelen zich weer verder dan dat ze in het eerste deel hebben gedaan.
Ik kijk erg uit naar het derde deel dat me toegestuurd gaat worden door de uitgever. In eerste instantie waren deze boeken bedoelt als duologie, en dit boek sluit ook wel echt iets af. Des te meer is het een verrassing dat er nog een deel komt.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *