Books & Butterflies

Pompoensoep en vallende bladeren – Jolien de Pauw

Toen ik deze herfstcover voorbij zag komen kwam ik meteen in die sferen. En wist dit verhaal wil ik lezen. Ik wil Uitgeverij Books & Butterflies bedanken voor het digitale recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Pompoensoep en vallende bladeren
Auteur: Jolien de Pauw
Uitgever: Books & Butterflies
ISBN: 9789464661293

Korte samenvatting:

Jennie heeft een hekel aan Halloween. Maar nog, ze hààt Halloween! Van de pumpkin spice lattes tot de vrolijke griezelversieringen, ze kan niet wachten tot deze vreselijke periode eindelijk voorbij is. Al heeft al die weerzin misschien ook een heel klein beetje te maken met wat haar ex haar vorige Halloween geflikt heeft. Gelukkig verkeert ze dit jaar in het gezelschap van ’s werelds schattigste viervoeter. En werpt ze zich, onbedoeld weliswaar, meer dan eens in de armen van een wel heel knappe man… Zou deze Halloween toch anders kunnen worden? 

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Jennie. Zij is een groot fan van Halloween en alles wat daarbij komt kijken. Maar dan gooit haar vriend roet in het eten waardoor Halloween voor altijd verpest zal zijn.

Helaas heb je er niets over te zeggen want Halloween is een terugkomend fenomeen. En Jennie zal hoe dan ook dit feest onder ogen moeten zien. Nu een jaar verder verkeerd ze in gezelschap van haar viervoeter Coco en probeert er het beste van te maken. Maar onbedoeld weet ze zich in een benarde positie te werpen. En dit gebeurd haar niet een keer.
Gelukkig is er die knappe man die er iedere keer lijkt te zijn wanneer Jennie in een benarde situatie komt.

Een leuk kort verhaal. We krijgen een korte blik in het leven van Jennie. Er komen leuke momenten in deze novelle voor waardoor je lekker door het verhaal heen kabbelt. Een leuk verhaaltje voor tussendoor en met een open einde die je zelf als lezer wel kunt invullen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *