Cecilia Campos

Wild – Cecilia Campos

Ik kreeg een berichtje van Cecilia of ik mee wilde lezen in de blogtour rondom haar nieuwste boek. Na het lezen van de flaptekst wilde ik dat graag. Ik wil Cecilia dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Wild
Auteur: Cecilia Campos
EPUB
ISBN: 9781393664949

Auteur:

Ceclilia schrijft verhalen die altijd goed aflopen en laat je verliefd worden op stoere mannen die je broekje laten smelten.

Korte samenvatting:

Noa

Sterk. Zowel in fysieke zin als in emotionele zin. Slim. Loyaal. Vriendelijk. Grappig. Mijn droomman in slechts een paar woorden en tevens de man die niet bestaat. Na vele exemplaren te hebben getest is dat toch wel mijn definitieve conclusie.

Mijn veel te aantrekkelijke persoonlijke begeleider is de enige die een beetje in de buurt komt. Maar niet helemaal. Want hij is een watje. Hij wijst me telkens af. Dat kan ik niet over me heen laten gaan. Ik bedoel… misschien is hij mijn droomman wel niet, maar dat wil niet zeggen dat ik zijn droomvrouw niet kan zijn. Toch? Of hij dat wil of niet.

Deff

Ik weet dat ik niet voor haar moet vallen. Er zijn honderden redenen om niet aan dit gevoel toe te geven. De belangrijkste dat ze mijn patient is. Ze is wild. Roekeloos en als ze doorgaat met haar baldadige gedrag, gaat het niet goed met haar aflopen en ik zal het allemaal gade moeten slaan zonder er iets aan te kunnen doen. Maar ik kan haar niet aan haar lot overlaten. Haar behandeling is voorbij, maar ik kan niet stoppen aan haar te denken. Waarom kan ik dit gevoel niet stoppen? Ik droom zelfs over haar en de dromen zijn zo levendig…

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Noa en Deff. Zij zijn de twee hoofdpersonages. Na een ons-nightstand die voor beide goed uitviel, gaan ze ieder hun eigen weg. Totdat ze elkaar tegenkomen in de kliniek waar Noa behandelt gaat worden. En wie is haar hoofd behandelaar, je raad het al, Deff.

De twee blijven om elkaar heen draaien, ze hebben beide gevoelens maar weten er niet goed mee om te gaan. Noa is een complex persoon. Deff heeft zijn eigen normen en waarden. En toch is daar die vonk tussen hen die maar blijft smeulen wanneer ze bij elkaar in de buurt zijn.

De aantrekkingskracht weet Campos goed neer te zetten. Wanneer je begint te lezen zit je zo in het verhaal dat je het ook wilt uitlezen. Dus wie mijn recensie leest en het boek ook wil gaan lezen, plan je een dag vrij, dat raad ik je echt aan!

De overige personages in dit boek worden ook goed uitgewerkt. Maar je merkt toch wel dat de nadruk echt op Noa en Deff ligt.

Dit boek bevat humor, romantiek, verdriet, vriendschap en vooral liefde. Dus spreken deze thema’s je aan, dan zeker het boek gaan lezen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *