De Crime Compagnie

Je bent aan de beurt – Loes den Hollander

Ik mocht voor Uitgeverij De Crime Compagnie dit boek lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Je bent aan de beurt
Auteur: Loes den Hollander
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal pagina´s: 285
ISBN: 9789461096005

Korte samenvatting:

Na de dood van haar man komt Tessa David tegen. Ze is helemaal in de ban van haar nieuwe liefde en voelt zich sinds jaren weer springlevend. Maar dan blijkt David niet de charmante man te zijn die ze dacht dat hij was. Sterker nog, hij doet dingen met haar die ze helemaal niet wil. Aan hem ontsnappen lijkt onmogelijk, maar dan krijgt ze hulp uit onverwachte hoek…

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit verschillende perspectieven. Hoofdpersonage is Tessa, zij komt na de dood van haar man David tegen. Een charmante man en al snel is Tessa in de ban van hem. Maar dan blijkt David niet zo charmant te zijn als dat hij zich voordoet. Hij doet zelfs dingen met Tessa die zij helemaal niet wilt.

Wederom een pageturner van deze auteur. Ik heb al vaker boeken van Loes gelezen en keer op keer weet ze me helemaal mee te trekken in haar psychologische spel. Ook met dit verhaal is het haar weer gelukt.

Ze zet David neer als een persoon met twee gezichten. De lieve, charmante man die zijn vrouw op handen draagt maar ook de keerzijde, de man die zo met haar speelt dat ze niet eens meer weet of het echt gebeurd is of niet. Loes weet neer te zetten dat tegen iemands wil iets doen niet akkoord is. Ze geeft hiermee een duidelijke boodschap af aan haar lezers.

De verschillende andere personages die aanbod komen hebben allemaal input in hoe het verhaal verder suddert. De een aan Tessa´s kant en de ander aan de kant van David. Dat maakt dat je door wilt lezen. Je wilt weten wie nu het spelletje speelt en wie de ‘winnaar ‘ wordt.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *