Hamley Books,  Uitgeverij Hamley Books

Hamley op pompoenjacht – Sandra J. Paul

Samen met Britt heb ik het nieuwste deel in de Hamley reeks mogen lezen. Ik wil Hamley Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Hamley op pompoenjacht
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina’s: 99
ISBN: 9789463967990

Korte samenvatting:

Het is een bijzondere nacht. Halloween wordt die genoemd, de enige nacht waarin dieren en pompoenen elkaar begrijpen. Het zwarte katje Hamley trekt er alleen op uit en stuit op een eenzame en droevige pompoen, die haar vertelt dat hij zijn beste vriend is kwijtgeraakt. Hamley besluit om te helpen.

Wat vonden wij ervan?

Heerlijk om weer een avontuur van Hamley te mogen lezen. Hamley woont samen met haar zusjes en moeder bij lieve mensen. Deze hebben we in deel 1 al leren kennen. In dit deel is Hamley alweer iets groter en mag zij steeds meer van haar moeder. Maar alsnog wil ze liever de grenzen opzoeken en doet ze wat zij wilt. Maar kleine Hamley denkt dat mama niets in de gaten heeft, maar daar heeft ze het mis. Heerlijk zoals Sandra dit weet te verwerken alsof je over mensen leest.

In dit avontuur komt Hamley erachter dat ze geen normale kat is. Dit wist ze natuurlijk al, en wij ook. Maar nu komt ze erachter dat ze nog meer kan. Ze kan namelijk praten met magische voorwerpen op deze halloweennacht. Samen met de heks bespreekt Hamley wat ze moet doen. En dat is niet niks voor die kleine meid. Uiteraard is B-Boy erbij om haar te helpen. Deze twee zijn maatjes geworden nu hij bij hun in de schuur woont. De fantasie waarmee de schrijfster dit boek van Hamley weer neerzet is weergaloos. Ik denk stiekem dat ik dit deel nog leuker vind dan het voorgaande. En samen met Britt kijk ik dan ook weer uit naar het volgende deel van Hamley die hopelijk niet al te lang op zich laat wachten.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *