Hamley Books,  Uitgeverij Hamley Books

Meisje.Vermist.Gevonden – Stefanie Sybens

Bij het inzien van de catalogus viel mijn oog direct op deze cover. Ik wil Hamley Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Meisje.Vermist.Gevonden
Auteur: Stefanie Sybens
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina´s: 174
ISBN: 9789464661774

Korte samenvatting:

Sienna’s wereld stort in als haar beste vriendin Annie na een avondje uit vermist raakt. Een week later wordt haar levenloze lichaam teruggevonden na een helse zoektocht die het land in de ban houdt. Het verwoestende verlies verandert alles voor Sienna. Zij moet voortaan verder zonder haar in een wereld die volledig veranderd is.

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Sienna. Zij is al jaren bevriend met Annie. Samen hebben ze heuse toekomstdromen. Zij steunen elkaar hierin. Annie is er altijd voor Sienna. De ouders van Sienna zijn gescheiden en dit is niet makkelijk geweest, maar de schouder van Annie was altijd in de buurt. Je merkt tijdens het lezen dat deze vriendschap heel hecht is.

Op een ochtend wordt Sienna wakker met het nieuws dat Annie de vorige avond niet thuis is gekomen van een feestje. Vanaf dat moment blijft Sienna standvastig dat Annie nog thuis komt, waarschijnlijk ligt ze ergens met een gebroken been langs de weg. Maar wanneer er dan een lichaam gevonden wordt, breekt Sienna´s hart.

Sienna voelt zich nergens meer ’thuis´. Ze is de draad van het leven kwijt. Haar ouders kijken toch niet echt naar haar om, dus ze kan een beetje doen waar ze zin heeft. Het verdriet van Annie breekt haar in tweeën. De auteur weet het verdriet en de onmacht van Sienna goed neer te zetten op papier. Dit boek kruipt onder je huid, het siddert nog even na en het zorgt ervoor dat je gaat genieten van elk klein ding, want voor je het weet is het te laat.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *