Hamley Books,  Uitgeverij Hamley Books

Zomer in de B & B – Kaat de Kock

Ik mocht voor Uitgeverij Hamley Books meelezen in de blogtour rondom het tweede deel in de B&B-serie van Kaat de Kock. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Zomer in de B & B
Auteur: Kaat de Kock
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina´s: 219
ISBN: 9789464510188

Korte samenvatting:

Hanne is samen met haar moeder een B&B begonnen in de Ardennen en de zaken gaan goed. Haar beste vriendin is bevallen van een wolk van een baby, en ook haar nieuwe vriend blijkt perfect te zijn. Het leven kan niet beter, toch? Maar is die vriend misschien niet een beetje té perfect? En waarom verdwijnt haar mama telkens voor het ontbijt? En overleeft de relatie van haar beste vrienden de bemoeienissen van zijn ouders wel? ‘Zomer in de B&B’ is deel 2 in de B&B-reeks, waarin Hanne en haar vrienden verder de Ardennen en jullie harten veroveren.

Wat vond ik ervan?:

Dit tweede deel in de B&B reeks komen we weer terug in de Ardennen bij Hanne. Samen met haar moeder runt zij daar een Bed & Breakfast. De zaken gaan goed. De beste vriendin van Hanne is bevallen en haar nieuwe vriend lijkt perfect. Het leven lacht haar toe. Maar is haar lieve Lucas niet ´te perfect´?

In dit deel gaan we verder waar het eerste stopte. Kaat de Kock neemt ons weer mee naar de idyllische Ardennen. Samen met haar moeder bestiert Hanne nog altijd de B&B. Beide dames zijn gelukkig in de liefde en ze vormen een goed team.
Echter zitten er ook wat kinkjes in de kabels bij Hanne. Soms lijkt haar relatie wel iets te perfect. En waarom komen sommige gevoelens bij haar niet tot uiting? Wat als alles maar een sprookje is en de echte wereld kickt in?

Hanne gaat op onderzoek uit naar wat zij voelt en wat zij wilt, dat merk je in dit verhaal goed. Maar ook haar beste vrienden komen voor uitdagingen te staan als het gaat om bemoeizuchtige grootouders. En wat die zijn in dit verhaal toch zeker wel tot van alles in staat!

Een zomers verhaal dat zich lekker laat weglezen. Met de nodige dosis humor, zelfreflectie en keuzes maken om een beter leven te mogen gaan volgen. Maar laten we vooral in deze feelgood ook denken aan de liefde. Niet alleen liefde als in een man vrouw relatie maar ook naar ouders en vrienden toe. Een heerlijk tweede deel dat je laat uitkijken naar het volgende deel in deze reeks.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *