Karakter Uitgevers

Het beste wat ik ooit meemaakte – Abbi Glines

Ik lees graag de boeken van Abbi Glines en toen ik bij Karakter Uitgevers voorbij zag komen dat er een nieuw boek van haar kwam ben ik meteen gaan mailen. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie- exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Het beste wat ik ooit meemaakte
Auteur: Abbi Glines
Uitgever: Karakter
Aantal pagina’s paperback: 267
ISBN: 9789045218588

Auteur:

Abbi Glines is in de VS al jarenlang een bestellerauteur van romantische fictie. Haar romantische verhalen in combinatie met heerlijke seksscènes worden door veel vrouwen bijzonder gewaardeerd.

Korte Samenvatting:

Het is weer zomer, het nachtleven bloeit in het kuststadje Sea Breeze, Alabama. Schaars geklede, zonverbrande mensen genieten van livemuziek en de geur van vers bereide visgerechten.

Eli Hardy kijkt om zich heen en vraagt zich af of het wel een goed idee
was om hiernaartoe terug te keren. Hij is niet meer dezelfde zachtaardige persoon die een jaar geleden op zijn motor uit deze plaats vertrok. Daar staat hij nu, met zijn slordige, krullerige blonde haren en tatoeages op zijn armen.

Eli Hardy is terug en zeker niet van plan lang te blijven. Maar dan komt hij Ophelia tegen, en blijkt de wereld er toch anders uit te zien.

Wat vond ik ervan?:

Heerlijk om mij weer in Sea Breeze te mogen zijn. Het voelt als thuiskomen. Ik heb in eerdere boeken al kennis gemaakt met verschillende personages. Zo fijn om nu te lezen hoe het allemaal verder gaat.

In dit verhaal lees je over Eli Hardy en Ophelia Finlay.
Eli is een jaar geleden op een motor vertrokken om te zien waar hij ook zou uitkomen. Hij heeft alles en iedereen achtergelaten. Nu zijn oma oma ziek is heeft Eli besloten om naar huis terug te keren.
Maar wat de mensen daar zien is een andere Eli dan die een jaar geleden vertrokken is. Hij heeft in dit jaar ook het een en ander meegemaakt wat ervoor gezorgd heeft dat Eli harder is geworden. Dit is ook aan zijn uiterlijk te zien. Eli is van een nerd verandert in een badboy.

Ophelia leeft met de dag. Is een down to earth type, maar maak je haar kwaad dan kom je aan het rennen. Zij heeft altijd al belangstelling voor Eli gehad, maar nu hij terug is lijkt de aantrekkingskracht nog groter.

Dit boek is om te smullen. Zoals meerder new adult boeken bevat ook dit verhaal het aantrekken en afstoten van de personages waarvan je hoopt dat ze uiteindelijk toch bij elkaar terecht komen. De seksscènes worden ook weer zeer gedetailleerd door Glines beschreven, dit is echt haar handelsmerk.

Om meer te weten te komen over Eli moet je wel even blijven zitten. Want aan het einde van het verhaal komen deze puzzelstukjes pas samen en krijg je er een beeld van.

Wederom een heerlijk verhaal van Glines. Ik kijk alweer uit naar het volgende boek van haar hand.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *