Luitingh-Sijthoff

Onbreekbaar 3 – Op gevoel – Lisette Jonkman

Ik ben verliefd geworden op Abby en Ferdi in de eerste twee delen van de ‘onbreekbaar-serie’ die Lisette heeft geschreven. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het verzenden van dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Onbreekbaar 3 – Op gevoel
Auteur: Lisette Jonkman
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Aantal pagina’s paperback: 314
ISBN: 9789024588671

Auteur:

Lisette Jonkman (1988) is niet meer weg te denken uit de Nederlandse feelgood-landschap. Haar boeken, waaronder de ‘Verkikkerd- en Onbreekbaar-serie’, zijn romantisch en zitten boordevol humor.

Korte Samenvatting:

Abby en Ferdi are history. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om Victoria’s Secret-model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is; het verenigingsleven is niet wat hij had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.Abby’s dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema’s. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

Wat vond ik ervan?:

Ik was helemaal lam geslagen toen ik het tweede deel in deze serie dichtsloeg. Abby en Ferdi zijn geen koppel meer. Ik was er echt even van ontdaan. Daaraan merkte ik dat ik toch wel echt met de personages ben gaan mee leven. Heel blij met dit derde deel en hoop stiekem op een ‘beter’ einde.

We komen weer binnen in het leven van van Ferdi en Abby. We lezen vanuit beide perspectieven. Hierdoor maken we deel uit van hun leven individueel. Abby vertrekt naar Dubai om daar aan haar modellen carrière te gaan werken. Ferdi.. tsja Ferdi.. die doet wat hij altijd gedaan heeft.. hij neukt erop los. Maar dit is alles doet hij echter om de spijt die hij voelt niet te hoeven voelen. Hij is er niet trots op zoals hij Abby heeft bejegend.

Abby’s leven in Dubai bestaat alleen uit sporten, fotoshoots en op de catwalk lopen. Zij werkt keihard voor haar droom. Wanneer ze terug naar Nederland komt doet ze er alles aan om Ferdi te ontlopen. Maar soms is de chemie tussen twee mensen zo intens dat ze elkaar niet kunnen ontwijken.

De humor in dit boek is wederom een waarbij ik menig keer hardop heb zitten lachen. Ik volg Lisette ook op Insta en ik ‘hoor’ haar sommige dingen gewoon hardop zeggen. Waardoor het nog beter bij me binnen komt. Ik kan hier zo enorm van genieten.

Ik ga Abby en Ferdi en al hun vrienden enorm missen. En hoop stiekem dat Lisette ze nog eens in haar volgende boeken laat voorkomen. Want wat een feest deze twee!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *