SVM Publishing

Flirten met de Baas – Natasha Madison

Ik ben een fan van New-Adult boeken. En was dan ook blij verrast dat ik mocht deelnemen aan de blogtour Flirten Met. Ik had nog niets van deze serie gelezen en ben dus begonnen met deel 1 Flirten met de Baas van Natasha Madison. Ik wil SVM Publishing bedanken voor dit boek.

Gegevens van dit boek:

Titel: Flirten met de Baas
Auteur: Natasha Madison
Uitgeverij: SVM Publishing
Aantal pagina’s paperback: 343
ISBN: 9789082688160

Auteur:

Als Natasha Madison haar neus niet in een boek begraven is, of haar vingers over een toetsenbord vliegen, staat ze in de keuken voor het bereiden van gastronomische maaltijden. Je kunt haar vinden in de auto met kinderen, of misschien met haar man die zijn zakenreizen plant. Het is maar goed dat haar personages doen wat ze zegt, want zelfs haar labrador luistert niet naar haar …

Korte Samenvatting:

Eén blik, één aanraking. Eén nacht.
Als we de regels breken, zal ons leven nooit meer hetzelfde zijn.
Dus het is een goede zaak, dat regels werden gemaakt om te verbreken.

Cover:

De cover laat een man zien. En wanneer je de achterflap hebt gelezen dan kun je je voorstellen dat dit Austin is. Ik vind het een goede cover bij dit verhaal. Het geeft niet veel prijs, maar dat moet het verhaal doen.

Het verhaal:

Het verhaal begint met het leven van Lauren. Gelukkig getrouwd, twee kinderen en wonend in een mooi huis. Tot dat ze erachter komt dat haar man er een affaire op na houdt en zegt van deze vrouw te houden.
Na 8 maanden neemt Lauren haar leven weer in eigen handen en gaat beginnen aan een nieuwe baan. Ze heeft de afgelopen 10 jaar helemaal niet gewerkt voor een baas. Dus ze is best wel nerveus. De ochtend van haar eerste werkdag begint al niet goed daar iemand haar auto raakt. Zij is hier totaal niet van gediend en geeft de man er dan ook flink van langs. Wanneer ze dan een paar minuten te laat op haar werk aankomt en er achter komt wie haar baas is…

Wat vond ik ervan?:

Dit was een prettig verhaal om te lezen. Vooral om te zien dat Lauren wel van zich af lijkt te bijten en niet vies is van een spelletje spelen. De hoofdstukken wisselen zich af van Lauren naar Austin. Je bekijkt van beide kanten het verhaal. Dit vind ik wel prettig.

Het verhaal leest sowieso heel makkelijk weg. Ik heb enkele momenten gehad dat ik met een glimlach zat te lezen. De interactie tussen de twee hoofdpersonen vond ik erg amusant. Maar daarover ga ik niet verder uitweiden want dan is het een spoiler : )

De personages zijn mooi uitgewerkt. Je kunt je van alle personages een goed beeld maken. Ik was blij verrast dat dit boek ook daadwerkelijk een verhaal erin had zitten. Dat als je voor iemand valt en deze kinderen heeft je dan voor het hele pakketje hoort te gaan. Want ze horen bij elkaar, moeder en  kinderen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *