Uitgeverij Volt

FC Livius 2 – Verover me – Stefanie van Mol

Ik had het eerste deel in deze trilogie al gelezen. Ik was enorm verrast over dit deel en wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar van deel twee.

Gegevens van dit boek:

Titel: FC Livius 2 – Verover me
Auteur: Stefanie van Mol
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 166
ISBN: 9789021419725

Auteur:

Stefanie van Mol is een populaire Vlaamse schrijfster van erotische romans. Ze debuteerde in 2014 met ‘ vurig verlangen’, het eerste deel in haar Verlangen-trilogie. In 2016 kwam het eerste deel uit van haar succesvolle Full Moon-serie: ‘ kies voor mij’. Dit boek werd lovend ontvangen door lezers en werd uitgeroepen tot Brave New Book van het jaar.

Korte samenvatting:

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius ‘85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee. Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.
Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo’n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is. Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren…

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Zita Smet en Mauro van Veen. Zita is de beste vriendin van Amelie, zij was het hoofdpersonage in het eerste deel van deze trilogie. Mauro speelt in het elftal van Oliver, de vriend van Amelie. Zita en Mauro leren elkaar dan ook kennen door toedoen van hun beste vrienden.

Mauro is op slag verliefd als hij Zita zit zitten. Hij voelt het door zijn hele lijf. Zita voelt dit ook. Alleen heeft zij met zichzelf regels afgesproken omdat ze het niet meer toe laat pijn te hebben door een man. Het is voor Mauro dan ook moeilijk om hoogte te krijgen van deze brunette.

In dit tweede deel komen er stukjes terug waarover we in het eerste deel al gelezen hebben. Alleen nu bekijken we het vanuit het oogpunt van andere personages. Nu maak je van een zijlijn mee hoe het tussen Oliver en Amelie gaat, terwijl dat in het eerste deel andersom is.

Ik vond het weer een heerlijk verhaal om te lezen. Zonder moeilijke woorden, korte hoofdstukken. Er komt uiteraard in dit verhaal ook de nodige seks aan te pas. Dit is voor mij totaal niet storend, dit had ik in het eerste deel al meegemaakt. Ik vond het een goed deel en ben dan ook benieuwd naar het laatste deel van deze trilogie.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *