Uitgeverij Volt

De player – Vi Keeland

Ik ben echt fan van de new-adult boeken die bij Uitgeverij Volt uitgegeven worden. Ik wil ze dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar van ‘De player’.

Gegevens van dit boek:

Titel: De player
Auteur: Vi Keeland
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 300
ISBN: 9789021420905

Auteur:

De boeken van Vi Keeland zijn in twintig talen vertaald en te vinden op de bestsellerlijsten van The New York Times, Wall Street Journal en USA Today. Wereldwijd zijn er meer dan een miljoen exemplaren van haar boeken verkocht. Ze woont in New York.

Korte samenvatting:

Delilah Maddox is sportverslaggever. Ze heeft net promotie gemaakt en mag voor het eerst voor de camera spelers interviewen. Haar eerste interview is met de beroemde quarterback Brody Easton. Hij maakt het haar niet bepaald gemakkelijk in haar eerste interview, maar Delilah weet zich ondanks al zijn plagerige opmerkingen staande te houden. Wanneer ze hem de volgende wedstrijd weer moet interviewen, besluit ze hem terug te pakken.
Brody is erg onder de indruk van de knappe Delilah en hoe goed ze is in haar werk. Helaas wijst Delilah hem af als hij haar mee uit vraagt, omdat ze niet wil daten met een player. Maar zo gemakkelijk laat Brody het er niet bij zitten…

Wat vond ik ervan?:

Allereerst, wat een humor weet Vi Keeland in haar nee-adult boeken te verwerken. Ik heb mezelf erop betrapt dat ik zelfs een paar keer hardop moest lachen. Heerlijk wanneer een boek dit bij me teweeg kan brengen.

Delilah Maddox is een sportverslaggever. En wanneer zij oog in oog komt te staan met Brody Easton, kun je spreken van vonken die uit je boek spatten. Vanaf het eerste moment is Brody helemaal gek van Delilah. Hij blijft haar uit vragen en zij poeiert hem steeds meer af. Ze heeft geen zin in een one night stand. Zij wil daten, iemand leren kennen voordat ze met iemand naar bed gaat. Beetje bij beetje weet Brody steeds meer in haar buurt te komen en haar over te halen iets van zichzelf te laten zien.
Maar Delilah heeft Brody ook nodig, de kruiwagen waar hij toe dient is mooi meegenomen, dan neemt ze alles wat erbij komt wel op de koop toe.

Wederom een heerlijk verhaal van Vi Keeland, vol humor, passie en chemie! Een kat en muis spel die een ieder van ons die New Adult boeken leest bekend voorkomt maar die mij in ieder geval niet gaan vervelen. Ik kijk alweer uit naar een nieuw verhaal van deze schrijfster.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *