AW Bruna,  AW Bruna Uitgevers

Dwaalspoor – Suzanne Vermeer

Zoals reeds bekend lees ik graag de boeken van Suzanne Vermeer. Ik wil A.W. Bruna Uitgevers bedanken voor dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Dwaalspoor
Auteur: Suzanne Vermeer
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina’s paperback: 191
ISBN: 9789400514126

Korte samenvatting:

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Sylvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Sylvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is.

Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen keren ze terug naar de plek des onheils.

Wat vond ik ervan?:

Dit boek is fijn te lezen na het vorige boek van Vemeer, de Zomeravond. In dit voorlaatste deel speelt Laura Martens een rol. Dit personage komt in dit dunne boekje ook weer voorbij.

We lezen over Vincent en Silvia. Zij zijn samen op vakantie in het Zwarte Woud, echter komt Vincent hier om het leven tijdens het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een ongeluk. Maar na wat andere vondsten begint de politie toch te twijfelen. Er wordt een vrouw gevonden die dezelfde verwondingen lijkt te hebben als Vincent. En dan duikt er ook nog een getuige op die beweert dat ze Silvia heeft gezien op de plaats waar Vincent om het leven is gekomen. Er zijn meerdere die de vinger naar Silvia wijzen, echter blijft zij volhouden dat zij onschuldig is aan de dood van haar man.
Nu er meerdere zijn die Silvia in een kwaad daglicht zetten roept zij de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen gaan ze terug naar de plek waar Vincent om het leven is gekomen.

Dit is een thriller zoals we hem gewend zijn van Vermeer. Een vlotte schrijfstijl waar veel gebeurtenissen elkaar opvolgen waardoor er een lekkere drive in het verhaal zit. Wat ik in dit boek zeker kan waarderen omdat het al geen lang verhaal is. Ik heb wederom genoten.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *