AW Bruna,  AW Bruna Uitgevers

Redwood Ridge – Het begint met een lach – Kelly Moran

Ik mocht voor A.W. Bruna het vierde deel van Redwood Ridge lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Het begint met een lach
Auteur: Kelly Moran
Uitgever: A.W. Bruna
Aantal pagina’s paperback: 272
ISBN: 9789400514003

Korte samenvatting:

Ella Sinclair voelt zich soms onzichtbaar. En ja, daar zou ze graag verandering in brengen. Maar nu even niet. Nu zou ze heel graag onzichtbaar zijn. Omdat ze in het vizier van de O’Grady-dames is gekomen. Het zogenaamde drakentrio regeert het stadje Redwood niet enkel met haverkoekjes maar ook met ijzeren vuist, en koppelt iedereen aan wie ze maar kunnen. Alsof dat nog niet erg genoeg is, koos het trio Jason Burkwell voor haar uit. Ella slaagt er nauwelijks in om twee samenhangende woorden uit te brengen in de buurt van deze sexy brandweerman. Dit kan alleen maar fout gaan…

Wat vond ik ervan?:

In dit vierde deel krijgen we meer inzicht in het leven van Ella en Jason. De O’Grady-dames koppelen in ieder deel twee personen aan elkaar en dat is in dit deel Ella en Jason. Ze vinden dat ze twee tegenpolen zijn, maar hebben wel een bepaalde klik met elkaar. En de dames hebben dit natuurlijk meteen geschoten. Op verschillende momenten proberen ze toch een duid in het zakje te doen om zo deze twee mooie personages met elkaar in aanraking te laten komen.

Wat mij opvalt in de boeken van Moran is dat ze zwaardere thema’s niet ontwijkt. Dit maakt dat er een zekere diepgang in het verhaal zit. Doordat het een fijne schrijfstijl heeft is het ook makkelijk te lezen. En dat maakt het een prettig boek die zeker bij vele in goede aarde zal vallen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *