AW Bruna,  AW Bruna Uitgevers

Strandfeest – Suzanne Vermeer

Ik mocht voor A.W.Bruna uitgevers deze thriller lezen. Ik wil ze bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Strandfeest
Auteur: Suzanne Vermeer
Uitgever: A.W.Bruna
Aantal pagina’s: 320
ISBN: 9789400515796

Korte samenvatting:

Hannah is met haar stiefkinderen Vera en Max op een prachtig resort aan het Meer van Ohrid. Het is hun eerste vakantie sinds het overlijden van hun vader en Hannahs grote liefde. Hier kunnen ze weer ontspannen en op het resort zijn veel Nederlandse leeftijdsgenoten bij wie Vera en Max aansluiting vinden. Maar de sfeer op het resort slaat om wanneer een van de leiders van het animatieteam op tragische wijze om het leven komt. Als Hannah hoort dat hij niet de eerste jongere is die daar is verdronken, ontstaan er twijfels over het ongeluk. En wat hebben de beruchte plaatselijke strandfeesten hiermee te maken?

Wat vond ik ervan?:

Hannah gaat samen met Max en Vera, haarstiefkidneren op vakantie. Haar man Christiaan is om het leven gekomen en Hannah is er wel even aan toe om samen met de kinderen te veranderen van omgeving en te genieten.
Ze gaan naar een vakantiepark van de organisatie waar haar man ook bij werkte.

Daar aangekomen ontvangt Hannah een tweede anonieme brief. Hannah krijgt er de kriebels van. Max en Vera laat ze hier buiten. De kinderen moeten genieten van alles wat hier te doen is.

Maar iets blijft knagen bij Hannah. Ze merkt dat niet alles op het verblijf gaat zoals het hoort te gaan. Wanneer Vera op een nacht niet thuiskomt gaan alle alarmbellen af. Hannah is ook huiverig in het aangaan van nieuwe contacten. Al heeft ze met Malou wel direct een klik en deze is in de ogen van Hannah ook betrouwbaar.

Een spannende thriller zoals we gewend zijn van Vermeer. Ze weet de spanning zo te verweven in het verhaal dat je door wilt blijven lezen. De twist die ze erin verwerkt maken dat ik een paar keer even moest denken van oh ja zo is het gegaan. Ik had het allemaal anders in gedachte. Een heerlijke weg-lees thriller.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *