De Crime Compagnie

Een lege plek – Sophie Wester

Van Uitgeverij De Crime Compagnie kreeg ik een recensie-exemplaar van deze thriller. Ik wil de uitgever bedanken hiervoor.

Gegevens van dit boek:

Titel: Een lege plek
Auteur: Sophie Wester
Uitgever: De Crime Compagnie
Aantal bladzijdes: 300
ISBN: 9789461096838

Korte samenvatting:

Arts Birgit gaat altijd tot het uiterste om haar cliënten te helpen met hun kinderwens. Maar deze keer gaat ze te ver…

Birgit Zilver is een succesvolle arts in haar eigen vruchtbaarheidskliniek. Wanneer haar ex-vriend Sander vraagt of ze hem en zijn vrouw Annabel wil helpen met hun kinderwens, is Birgit zo overrompeld dat ze toestemt. Kort daarna krijgt ze te maken met heftige bedreigingen en raakt ze de controle over haar leven kwijt. In een wanhopige poging om de regie weer terug te krijgen, maakt Birgit een grove inschattingsfout.

Wat vond ik ervan?:

Birgit is een arts die mensen helpt in haar vruchtbaarheidskliniek. Maar wanneer haar ex Sander haar om een gunst vraagt gaat ze eigenlijk net te ver. Dit zorgt ervoor dat ze op sommige in enorme tweestrijd zit met zichzelf. Maar ze zet het toch door en helpt Sander en zijn vrouw Annabel.
Kort nadat ze contact heeft gekregen met Sander wordt Birgit bedreigd, hierdoor raakt ze de controle op haar leven volledig kwijt.

We lezen dit verhaal vanuit verschillende perspectieven en dat maakt dat je als lezer wel op moet letten. Het voordeel is dat dit schrijversduo je wel weet te binden aan het verhaal door er een sidderende spanning in te verwerken.

Een verhaal bomvol personages die allemaal wel wat te zeggen hebben. Het verhaal haalt thema’s aan die best heftig zijn denk aan ontrouw, een kinderwens die lang onbeantwoord blijft, stalking en bedreiging.
Ik heb menig keer op het puntje van mijn stoel gezeten en dan wist dit duo me met een plottwist weer op een heel ander spoor te zetten.

Een duo dat ik zeker in de gaten ga houden want dit boek heeft me weten te boeien.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *