De Crime Compagnie

Wacht maar af – Loes den Hollander

Dat ik een fan ben van Loes den Hollander dat is voor diegene die mij volgt geen verrassing. Toen ik zag dat er weer een nieuw boek van haar hand was, wist ik dit wil ik lezen. Ik wil Uitgeverij De Crime Compagnie bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Wacht maar af
Auteur: Loes den Hollander
Uitgeverij: De Crime Compagnie
Aantal pagina’s paperback: 300
ISBN: 9789461094711

Auteur:

Loes den Hollander is een echte thrillerkoningin. Zeis al jaren bestsellerauteur. ‘Wacht maar af’ is haar 26ste thriller. Van haar boeken zijn ruim 1 miljoen exemplaren verkocht.

Korte samenvatting:

Het leven van Franka is totaal veranderd. Er zijn weken voorbijgegaan waarvan ze zich niets herinnert. Ze ontdekt dat haar moeder is overleden en haar man gedraagt zich ineens erg afstandelijk. Franka is niet meer de vrouw die ze was voordat ze de hersenbloeding kreeg en ze voelt zich allesbehalve zichzelf. Maar zijn alle veranderingen wel aan haar ziekte toe te schrijven of is er meer aan de hand?

Wat vond ik ervan?:

We lezen dit verhaal vanuit Franka. Zij komt bij in een revalidatiecentrum en weet niet wat er gebeurd is. Ze wordt met en met ingelicht met de informatie die zij mist, die wel 5 weken telt. Franka heeft een hersenbloeding gehad. Ze krijgt te horen dat haar moeder overleden is en haar man doet anders sinds ze weer meer bij kennis is.

Franka krijgt veel steun van haar twee beste vriendinnen, haar exman Dries en diens vrouw Atty en haar stiefzusje Vivian. Haar man Brent doet afstandelijk en heeft wat tijd voor zichzelf nodig. Franka is herstellende. Maar haar hersens spelen soms nog wel eens een spelletje met haar, of is het waarheid wat ze ziet en hoort? Geregeld is ze de regie een beetje kwijt. De boosheid die Franka op dat moment voelt, voel je als lezer ook, dat heeft Loes mooi weten over te brengen.

Wederom een thriller van den Hollander waar je je tanden in zet. Het boek laat zich makkelijk lezen, de spanning zorgt ervoor dat je door wilt lezen. En dat einde? Mindfuck to the top! Mooi in elkaar gezet. Ik kijk uit naar thriller nummer 27 Loes šŸ˜‰

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *