De Fontein,  Uitgeverij de Fontein

Exit – Mel Wallis de Vries

Toen ik het persbericht van Uitgeverij de Fontein onder ogen kreeg en deze cover zag was ik geïnteresseerd. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Exit
Auteur: Mel Wallis de Vries
Uitgever: De Fontein
Aantal pagina´s: 214
ISBN: 9789026162763

Korte samenvatting:

Een berichtje.
Je stuurt het door.
Je denkt dat het niks uitmaakt.
Je hebt het mis…
JE HEBT NET IEMANDS LEVEN
IN GEVAAR GEBRACHT.
Slachtoffer of dader.
Jij beslist aan welke kant je staat.

Wat vond ik ervan?:

De schrijfster neemt ons in deze jeugdthriller mee op een mysterieuze tocht. We lezen dit verhaal vanuit verschillende perspectieven. Dus je moet er wel echt bij blijven als lezer. Maar Mel weet wel hoe ze de spanning erin houdt zodat je wilt blijven lezen.

Vanaf het begin voel je dat er iets siddert. We krijgen een kijkje op alles door de ogen van verschillende meisjes. We worden meegenomen naar een deel van hun leven en we krijgen te zien met welke struggles ze lopen. Bij verschillende meiden loopt het minder goed af. Zij worden gestraft voor een bepaald iets waar we tot op het laatste niet van weten wat het is. Dat maakt ook dat de spanning aan de oppervlakte blijft.

Ik merkte wel dat door de vele personages ik soms even ten rade moest gaan bij mezelf wie nou een lijntje had met wie. Het plot vind ik goed in elkaar gezet. Tot op het laatst weet ik niet wie er bezig is om de meiden het moeilijk te maken. En wanneer dan alles bij elkaar komt en je als lezer een uitleg krijgt dan heb je een soort van begrip. Al zal ik nooit goed keuren wat in dit boek gebeurd.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *