Dutch Venture Publishing

Omdat je van mij bent – Claire Contreras

Ik mocht voor Dutch Venture Publishing mee lezen in de blogtour rondom het boek ‘omdat je van mij bent’ van Claire Contreras. Ik wil de uitgever bedanken voor de EPUB.

Gegevens van dit boek:

Titel: Omdat je van mij bent
Auteur: Claire Contreras
Uitgever: Dutch Venture Publishing
EPUB
ISBN: 9789403625515

Korte samenvatting:

Als je opgroeit in een van de meest gevreesde maffiafamilies ter wereld, heb je een scherpe neus voor gevaar. Dan weet je precies om welke mannen je met een grote boog heen zou moeten lopen. 
Dat zijn de mannen met bepaalde ervaring. Met geheimen. De mannen die al sexy klinken als ze je naam zeggen.
Vanaf het moment dat ik Lorenzo zag, wist ik dat ik niet alleen met een grote boog om hem heen zou moeten lopen – ik kon maar beter naar een ander land verhuizen. 
Mijn mening veranderde niet tijdens onze tweede ontmoeting. Of onze derde. Maar mijn hart en mijn hoofd zijn het niet met elkaar eens. Hij is te mysterieus, te knap, te wild en te gevaarlijk. En hij wil mij. 
Ik kom naar hem toe terwijl ik heel hard weg zou moeten rennen. Ik ga hieraan kapot, dat weet ik. Een man als Lorenzo kan me alleen maar beschadigen.
Hij laat niets van me heel.

Wat vond ik ervan?:

Dit was voor mij het eerste boek dat ik las waarin de maffia en liefde als een dun draadje naast elkaar gegeven wordt aan de lezer. De maffia staat centraal, de manier waarop Catalina in de ban raakt van de grote man Lorenzo, maar deze eigenlijk helemaal geen liefje wilt. Want een liefje hebben in de maffia wereld betekend ook dat ze je pijn kunnen doen. Maar Catalina zorgt vanaf het eerste moment dat ze elkaar zien dat hij haar niet meer uit zijn hoofd krijgt.
Ik heb enorm genoten van het gestoei tussen Lorenzo en Catalina. De chemie tussen hen spat van de pagina’s af.

Het stukje maffia heeft me ook vermaakt. Je krijgt een kijkje in hoe het in zo’n familie eraan toe gaat. Het opkomen voor elkaar, het afmaken voor elkaar maar vooral de drang van bescherming voor diegene die je lief hebt.
Vriendschappen komen ook aan bod. Maar ook familie problemen. Overal wordt wel een beetje licht op geschenen. Al met al een leuk verhaal om te lezen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *