Hamley Books

Hamley en de draak – Sandra J. Paul

Ik mocht meelezen in de blogtour rondom het nieuwste avontuur van katje Hamley. Ik wil Uitgeverij Hamley Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Hamley en de draak
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgeverij: Hamley Books
Aantal pagina´s: 96
ISBN: 9789464510201

Korte samenvatting:

De baasjes van het zwarte katje Hamley krijgen bijzonder bezoek van Meizi, Viola’s nieuwe vriendinnetje, dat uit China afkomstig is. Wanneer Hamley de volgende ochtend wakker wordt, bevindt ze zich in het oude China, waar ze een gigantisch drakenei vindt. Maar ook mama draak is ernaar op zoek …

Wat vonden wij ervan?:

We worden door Sandra meegenomen op weer een avontuur met Hamley. Hamley is een avontuurlijk katje. Ze is altijd opzoek naar nieuwe dingen. Ook nu in dit verhaal is dat weer het geval. De baasjes van Hamley krijgen nieuwe buren. Deze komen kennismaken. Hamley is meteen onder de indruk van het bijzondere buurmeisje. Meizi komt namelijk uit China. Door de verhalen van de nieuwe buren gaat de fantasie van Hamley weer met haar aan de haal.

Hamley wordt wakker en realiseert zich dat ze een hele gekke droom heeft gehad over een drakenei en een mama draak die ernaar op zoek is. De illustraties in dit boek zijn weer een aanvulling op het verhaal.
Het nieuwsgierige katje is enorm leergierig, dat merk je terug aan al haar vragen aan haar moeder. Alles wat zij niet weet, vraagt zij aan haar moeder en deze heeft op alles een antwoord. Al is deze niet altijd even bevredigend voor Hamley waardoor ze toch nog zelf op avontuur gaat. En dat zorgt voor leuke aspecten in het verhaal.

Wederom een heerlijk avontuur waarin Sandra ons mee neemt. Een verhaal met humor en vriendschap. Echt een fijn verhaal.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *