Hamley Books,  Uitgeverij Hamley Books

Paniek – Sandra J. Paul

Toen ik de cover van deze nieuwe thriller van Sandra voorbij zag komen was ik meteen gefascineerd. Ik wil Uitgeverij Hamley Books bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Paniek
Auteur: Sandra J. Paul
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina’s: 216
ISBN: 9789463967662

Korte samenvatting:

De eerste knallen lijken op voetzoekers, tot het schreeuwen begint. Verborgen in een schuilplaats met vijf anderen luistert Willem wanhopig naar de kreten om hulp. Ze zitten in the middle of nowhere, niemand komt hen helpen. Hoelang zal het duren voor de schutters hun schuilplaats ontdekken? Jake staart verward naar de feestelijk uitgedoste gasten die in paniek de trap oprennen, en te laat beseffen dat er geen uitweg voor hen is. Schoten weergalmen door het gebouw, hij ziet de schutters op zich afkomen. Hij beseft dat enkel de dood op hem wacht als hij niet meteen reageert. Willem en Jake nemen een drastisch besluit. Wachten op de dood is geen optie. Paniek ook niet.

Wat vond ik ervan?:

We lezen deze thriller vanuit twee perspectieven. Het boek is ook opgedeeld in twee delen wat het voor ons lezers nog duidelijker maakt. Het eerste deel lezen we vanuit Willem en het tweede deel vanuit Jake.
Willem is op een feestelijke lunch aanwezig. Hier zijn allemaal mensen van de Academie. Wanneer de lunch in volle gang is klinken er knallen. Dit lijkt allemaal onschuldig te zijn totdat er mensen beginnen te schreeuwen. Willem weet zich met vijf andere gasten in te verstoppen in een schuilplaats.
Jake staat verward tussen de opgedofte mensen in wanneer de knallen daadwerkelijk galmen. De dood kijkt hem recht in de ogen. Beide nemen een drastisch besluit.

Wauw, she did it again. Wederom een thriller van Sandra die je in een ruk wilt uitlezen. Want wanneer je het gedeelte van Willem gelezen hebt wil je ook de kant van Jake inzien. De schrijfster weet dit op een geweldige manier aan ons voor te schotelen. Je wilt door lezen. Je wilt weten wat de achterliggende gedachte is van de schutters. Waarom?

We krijgen gaandeweg het stuk van Jake wel de informatie die we willen over waarom er geschoten wordt. Zo krijg je de puzzelstukjes die je mist in het eerste deel wel aangereikt. Wat het voor mij weer een verhaal maakt dat compleet is.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *