Hamley Books,  Uitgeverij Hamley Books

Bruiloft in de B&B – Kaat de Kock

Ik mocht voor Uitgeverij Hamley Books meelezen in de blogtour rondom dit derde deel in de B&B reeks. Ik wil de uitgever dan ook bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Bruiloft in de B&B
Auteur: Kaat de Kock
Uitgever: Hamley Books
Aantal pagina´s: 230
ISBN: 9789464510423

Korte samenvatting:

Hanne heeft een heel drukke periode voor de boeg: ze woont nu in haar eigen huisje naast de B&B, waardoor ze meer gasten kan ontvangen, en daarnaast regelt ze ook nog eens het trouwfeest van haar beste vriendin, waarvoor ze haar bed and breakfast met plezier openstelt. Maar alles wordt nog hectischer als vriendin Julia op de stoep staat met verbijsterend nieuws en de vriend van haar moeder onverwachts in het ziekenhuis belandt. Plots moeten ze alles op alles zetten om het trouwfeest én de bistro van haar stiefvader te redden, waardoor haar eigen relatie ook nog eens onder druk komt te staan.

Wat vond ik ervan?:

In dit derde deel in de B&B reeks keren we weer terug naar Hanne en haar vrienden. Ze gaan een drukke periode tegemoet. Hanne heeft haar B&B vol met gasten en ze regelt ook nog eens het trouwfeest van Kristie. Kristie is haar beste vrienden en de meiden kennen elkaar door en door. Het wordt Hanne nog zwaarder gemaakt wanneer Julia opeens voor de deur staat en blijft crashen bij Hanne. En als klap op de vuurpijl belandt Nathan, de vriend van haar moeder ook nog eens in het ziekenhuis. Krijgt Hanne alle ballen hoog gehouden?

Hanne is helemaal hoteldebotel van haar Rémi. Ze hebben het goed samen. Door de aankomende bruiloft worden beide wel wat onderdruk gezet. Want wonen ze nog niet samen? Willen ze geen kinderen? Terwijl beide het allemaal wel prima vinden zoals het nu gaat. Blijkbaar is dat echt een ding van het dorp. Maar de twee laten zich niet beïnvloeden en genieten van het leven samen. Heerlijk dat deze twee personages zo down to earth blijven.

Kristie is blij met Hanne als weddingplanner, want Hanne denkt in oplossingen en dat is wat ze nodig heeft. De meiden hebben veel lol tijdens de voorbereidingen. Is het niet dat ze ook moeten denken in oplossingen want niet alles verloopt even soepel.
Door de komst van Julia wordt het nog hectischer in de B&B. En haar komst zorgt voor het nodige volk, maar ook dit krijgt Hanne geregeld.

Wanneer Nathan in het ziekenhuis ligt merk je pas wat een eenheid deze groep mensen is rondom Hanne en haar moeder. Ze werken allemaal samen om te zorgen dat alles voorspoedig verloopt. Dat maakt wat dit boek zo´n heerlijk weg-lees boek maakt. Iedereen is er voor elkaar en hebben het beste met elkaar voor. Dit derde deel is weer net zo vlot geschreven als de voorgaande in deze reeks en ik voelde me weer helemaal thuis tussen Hanne, Kristie, Julia en Jade.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *