Kobo Original

Liefs uit Londen – Iris Visser

Ik mocht voor Kobo Liefs uit Londen van Iris Visser lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor het recensie materiaal.

Gegevens van dit boek:

Titel: Liefs uit Londen
Auteur: Iris Visser
Epub
ISBN: 9781774533567

Korte Samenvatting:

Al het geloof dat Hannah heeft in de liefde verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer ze tijdens oud en nieuw haar vriend met een ander meisje betrapt. En tot overmaat van ramp wordt ze ook nog eens gedwongen om haar verschrikkelijke baas, de jonge directeur van een groot warenhuis, twee weken lang te assisteren tijdens een zakenreis naar Londen. Het nieuwste filiaal van hun winkel loopt niet naar behoren en dus zijn ze gedwongen om, samen met een extern ingehuurd marketingteam, in te vliegen. Eenmaal aangekomen in Londen probeert Hannah elk teken dat de stad zich opmaakt voor de meest romantische dag van het jaar uit alle macht te negeren. Het feit dat haar baas een hoogst verwarrende menselijke kant blijkt te hebben én dat de vrouw van het marketingbureau haar wel heel bekend voorkomt, zorgen immers al voor genoeg kopzorgen.

Wat vond ik ervan?:

Dit is mijn eerste kennismaking met Iris Visser. De cover spreekt wel aan. Ik vind een achteraanzicht altijd wel mooi. En ook hier vind ik het wel passen.

We lezen het verhaal vanuit Hannah. Wanneer zij met oud op nieuw haar vriend betrapt met een ander verdwijnt haar liefde voor deze direct. En dan wordt ze op het werk ook nog gedwongen om met haar baas voor twee weken op zakenreis te gaan naar Londen. Het nieuwste filiaal van hun warenhuis loopt niet lekker en ze gaan ontdekken hoe dit komt en kijken of ze er verbetering in kunnen brengen. Hannah gelooft na het incident met haar ex-vriendje niet meer in de liefde en probeert zo min mogelijk mee te krijgen van het hele Valentijn gebeuren dat er opgebouwd wordt. Niet alleen heeft ze moeite met haar baas blijkt de dame die hun komt ondersteunen van het marketingsbureau ook geen onbekende voor Hannah te zijn.

Jongens wat een fijne kennismaking met de schrijfstijl van Iris. Ik heb enorm genoten van dit verhaal. Het leest lekker vlot en de humor die erin verwerkt zit zorgt ervoor dat ik een lekkere leesflow heb tijdens dit avontuur. De personages zijn goed uitgewerkt en er gebeurd zelfs nog iets dat wel even voor opschudding zorgt. Voor mij een goede roman en het smaakt zeker naar meer, dus ik ga meer van deze schrijfster lezen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *