Loft Books

North Ness Inn 3 – Droom, durf, donut – Vanessa Gerrits

Ik mocht voor LoftBooks ook het derde deel in de North Ness Inn serie lezen. Ik wil de uitgever bedanken voor de EPUB.

Gegevens van dit boek:

Titel: Droom, durf, donut
Auteur: Vanessa Gerrits
Uitgever: LoftBooks
Epub
ISBN: 9789047205944

Korte samenvatting:

In Droom, durf, donut werkt Shaena O’Daleigh in Schotland bij de lokale bakkerij, al kan ze daar eigenlijk haar ei niet kwijt. Het liefst maakt ze donuts, maar die zijn niet welkom in de wat ouderwetse lunchroom. Ondertussen stroomt Shaena over van de donutinspiratie: kleurig glazuur en smaaksensaties vullen haar gedachten. Als ze de kans krijgt om haar hoogsteigen donutwinkel te beginnen, laat ze die dan ook niet aan zich voorbijgaan. Ze zet alles op alles om de deuren van Drumnadonuts snel te kunnen openen!
Voor de liefde heeft ze niet écht tijd. Gelukkig geniet ze van haar casual pleziertjes met Owen. Tot ze plots tegen de Amerikaanse Brent aanloopt. De arrogante backpacker haalt haar het bloed onder de nagels vandaan! Misschien kan ze zich toch beter blijven focussen op haar donutshop…

Wat vond ik ervan?:

Heerlijk om weer terug te keren bij de vrienden van North Ness Inn. Waar we de eerdere twee delen vooral lezen over Esme. Heeft in dit deel Shaena de hoofdrol te pakken. Zij gaat haar droom verwezenlijken. Haar eigen donut winkel. Maar daarbij heeft ze ook nog twee mannen om zich heen waar ze niet van weet waar het eindigt.

Shaena is een meisje met een hart van goud en met haren op de tanden. Ze zegt wat ze denkt zonder erover na te denken. Ik denk stiekem dat ik haar nog leuker vindt dan Esme. Ook haar gedachte gang over bepaalde dingen, ze moet en zal zich ermee bemoeien zodat het gaat zoals zij dat graag zou willen.

Wat een heerlijk derde deel. Op zoek naar de liefde en het verwezenlijken van haar grote droom ondanks de obstakels die op de weg liggen.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *