Loft Books

Cash 3 – De derde nacht -Rhodé Franken

Ik wil Loftbooks bedanken voor de epub die ik voor hen mocht lezen van dit deel van Cash.

Gegevens van dit boek:

Titel: De derde nacht
Auteur: Rhodé Franken
Uitgever: LoftBooks
Epub
ISBN: 9789047205401

Korte samenvatting:

In de derde aflevering van CashDe derde nacht, lopen Jessica en Maurice terug naar de auto na hun afspraak buiten de deur, en dan blijkt dat Chris opeens is vertrokken. Met wat moeite krijgt Jessica hem aan de lijn en ze spreken af bij het strand zodat hij de auto kan ophalen. Samen wandelen ze naar het strand en Chris laat eindelijk wat meer over zichzelf los. Langzaamaan leert ze hem écht kennen. Als hij daarna weer van de radar verdwijnt, vindt Jessica gelukkig afleiding bij Arend-Jan… en bij Jim. Op kantoor spreekt ze met een vertrouwenscommissie over Maurice. Nu is ze niet snel zenuwachtig, maar hiervan staat het zweet haar in de handen: zal ze goed uit haar woorden komen en is dit echt vertrouwelijk? Als Maurice haar kort daarna bij zich roep, rijst de vraag of haar eerlijkheid repercussies zal hebben voor haar carrière…

Wat vond ik ervan?:

Waar deel twee eindigde gaan we in deel drie weer verder. In dit deel krijgen we wat meer van Chris te zien. Dit maakt dat het verhaal steeds meer compleet voelt. We hebben Jessica al besproken in deel een en twee en daarin kwam Chris sporadisch voor. In dit deel krijg je dus als lezer meer inzicht.
Op het werk van Jessica gaat het niet helemaal lekker. Baas Maurice is iets te veel van het aanraken van het vrouwelijk schoon en heeft zijn mond vol vuile praatjes. Niet alleen Jessica maar ook diens collega Karlijn hebben hier genoeg van en ondernemen stappen.

Nu ik in dit deel meer van Chris kom te weten en merk dat Jessica haar mannetje wel staat, ben ik benieuwd hoe dit in het laatste deel allemaal bij elkaar komt. Want ook al spelen er een heleboel andere dingen; de chemie tussen Chris en Jessica is voor de lezer goed voelbaar.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *