Uitgeverij Leopold

Bodyhack – Tanja de Jonge

Ik mocht meelezen in de blogtour van Bodyhack. Ik wil Uitgeverij Leopold bedanken voor het recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Bodyhack
Auteur: Tanja de Jonge
Uitgever: Leopold
Aantal pagina’s paperback: 212
ISBN: 9789025882136

Korte samenvatting:

Wat zou jij doen als je allerbeste vriend in gevaar was? Kevins beste vriend Bjorn verdwijnt spoorloos. Kevin ontdekt dat Bjorn is ontvoerd door een wetenschapper die op zoek is naar de vraag: hoe laat je mensen eeuwig leven? Kevin weet het zeker: Bjorn is in levensgevaar. Kan hij Bjorn redden voordat het te laat is? Samen met Anne en Joris gaat hij op zoek. Maar zij zijn niet de enigen die Bjorn graag willen vinden…

Spannende thriller over moed, vriendschap en over de dunne scheidslijn tussen goed en kwaad.

Wat vond ik ervan?:

Kevins beste vriend Bjorn verdwijnt spoorloos. Hij is sowieso al een dik jaar van de radar af maar heeft met Kevin en zijn vader via een speciale manier toch nog contact. Maar nu hij hen in het echt heeft gezien en met de taxi vertrokken is weet niemand waar hij is. Kevin ontdekt in samenwerking met zijn vrienden dat Bjorn ontvoerd is. Hij voelt al vrij snel dat zijn beste vriend in gevaar is. Kunnen de vrienden hem nog redden?

Een leuk verhaal vol spanning. Het laat zich wederom makkelijk lezen. Ik heb al eens een verhaal van deze schrijfster mogen lezen, namelijk ‘de moord op queen T’. En ook nu ervaar ik weer dat deze schrijfster me weet in te palmen met het verhaal. Ik bijt me erin vast. Wil weten of de vrienden Bjorn nog kunnen redden. En wie is toch die wetenschapper die Bjorn gevangen houdt? Bjorn wordt niet alleen door zijn vrienden gezocht, maar ook nog door andere mensen. Wie zal Bjorn het eerste vinden? Er gebeurd relatief veel in het verhaal waardoor de vaart lekker erin zit. Ook ontdekken Kevin en zijn vrienden het een en ander, waardoor je wel puzzelstukjes aangereikt krijgt die ervoor zorgen dat je een compleet verhaal leest.

Een goede thriller die makkelijk weg leest, die de nodige belangrijke thema’s bevat. Ik had hem op een avond uit, zo zat ik in dit verhaal. Dankjewel Tanja!

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *