Uitgeverij Volt

Onuitstaanbaar – Vi Keeland & Penelope Ward

Ik mocht voor Uitgeverij Volt dit boek lezen. Deze samenwerking klopt in mijn ogen gewoon. Ik wil de uitgeverij dan ook bedanken voor dit recensie-exemplaar.

Gegevens van dit boek:

Titel: Onuitstaanbaar
Auteur: Vi Keeland & Penelope Ward
Uitgever: Volt
Aantal pagina’s paperback: 304
ISBN: 9789021420998

Korte samenvatting:

Charlotte Darling heeft haar vreemdgaande verloofde gedumpt en probeert in een vintagewinkel haar trouwjurk te verkopen. Als ze even in de winkel rondkijkt, ontdekt ze in een andere trouwjurk een erg lief briefje van ene Reed Eastwood. Het briefje intrigeert haar en ze komt er op internet achter dat deze romantische meneer ook nog eens adembenemend knap is.
Wanneer ze Reed in het echt tegen het lijf loopt, blijkt hij echter arrogant, kortaf en cynisch. Waar is de lieve en romantische man van het briefje gebleven?

Wat vond ik ervan?:

De hoofdpersonages Charlotte en Reed kennen elkaar niet. Maar daar komt al vrij snel gaande weg het verhaal verandering in. Charlotte komt op een grappige manier in contact met Reed. Maar deze eerste ontmoeting gaat nu niet bepaald van een leien dakje, wat het voor de lezer leuk maakt.

Wanneer Charlotte dan op het dames toilet iemand ontmoet die haar kansen bied gaat het verhaal lopen. Zoals we gewend zijn is het een echt kat en muis spel tussen de hoofdrol spelers. Beide met een verleden waardoor ze nu een ander moeilijker toe laten.

Maar begrijp me niet verkeerd. Dit verhaal geeft niet alleen maar liefdesscènes aan ons. Er komt een zekere diepgang in het verhaal waardoor het nog prettiger lezen is. Zeker weer een goede combi van de schrijfsters. Het is plat, sexy en heeft een rauw randje. Iets waarvan je weg bent als je dit genre graag leest.

Welkom. mijn naam is Ramona en van kleins af aan maken boeken onderdeel uit van mijn leven. Lezen is een van mijn favoriete bezigheden en op deze website neem ik jullie mee in mijn mening over de fantastische verhalen die ik mag lezen en recenseren. Mochten er vragen zijn aarzel dan niet om me deze te stellen. Ramona

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *